Bomann CB 967

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Bomann CB 967 - Kruimelzuiger - €0,00

Zoek je een kruimelzuiger tegen een vriendelijker budget, dan is dit model van Bomann wellicht een goede optie. Bomann staat in onze test bekend om de goede prijs/kwaliteitverhouding, en dat komt met name door de erg lage prijs van het model.
We zijn dan ook erg benieuwd of dit model de verwachtingen waar maakt in onze test.

Wat zegt de consument?

Ik had deze gekocht voor de uitloop van de kat. De zuigkracht is erg laag, het werkt net genoeg als het apparaat precies in de juiste hoek er boven staat. Maakt wel een dusdanig geluid dat mijn kat onder de bank wegkruipt (maar het is ook wel een beetje een bangerik). Dit model is handig om haartjes en broodkruimels op te zuigen van een gladde vloer.
Een hele goede kruimelzuiger. Ik gebruik hem vooral voor in de auto. Nog geen problemen mee gehad en hij werkt goed, alleen bekleding gaat iets minder makkelijk. Verder een goede prijs kwaliteit verhouding.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 4.1/5 uit 7 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

89/100:Dit model heeft een matige zuigprestatie. Om deze prestatie te kunnen beoordelen kijken we naar het wattage en de luchtwatt van het apparaat en de verhouding daartussen. Voor dit model is die verhouding matig, met een zeer matige zuigprestatie tot gevolg. Iets wat we ook in de reviews van gebruikers terug lezen. Het vermogen van dit apparaat is 10 watt, en we hebben 5 luchtwatt gemeten.

Gebruiksgemak

76/100:Dit apparaat is simpel in gebruik, maar ook enigszins gelimiteerd in gebruik. Wat ons tegenvalt van dit apparaat is dat er geen accessoires worden meegeleverd met dit apparaat. Dit zorgt er voor dat je wat beperkt bent in je mogelijkheden om schoon te maken. Daarnaast bevindt zich een filter in het apparaat. Op zich goed voor het opvangen van het stof, maar het is wel een een beetje een gedoe om deze te wassen.

Batterij

74/100: De batterij van dit apparaat is van een redelijke kwaliteit. Deze kruimelzuiger maakt gebruik van een NiMh batterij, die 20 minuten mee kan teen een oplaadtijd van 240 minuten. Een prima prestatie, maar dit is goed te verklaren door de matige zuigkracht. Het vraagt simpelweg niet zo veel van de batterij.

Specificaties via bomann.de:

  • Vermogen: 10 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.4 liter
  • Gebruikstijd: 20 min
  • Oplaadtijd: 240 min

Verdict

Als je op zoek bent naar een apparaat dat niet al te zwaar werk hoeft op te knappen, maar wel wat langer mee zou moeten kunnen gaan en relatief snel op kan laden, dan heb je aan dit model een goede keuze. Je moet dan wel op de koop toe nemen dan het apparaat niet zo krachtig is als de meeste andere modellen, en dat er geen accessoires worden meegeleverd. Dat is voor de prijs van dit model iets wat we graag op de koop toe nemen.

8 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.9
Gebruiksgemak
7.6
Accu
7.4
Voordelen
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Goede batterijduur
Nadelen
  • Geen accessoires
  • Matige zuigkracht
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

14 − drie =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken