Severin AH 7144

€34,95

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Severin AH 7144 - €34,95

Als je op zoek bent naar een kruimelzuiger met een filter, zou je bij deze Severin AH 7144 uit kunnen komen. Dit model van Duitse makelij lijkt prima specificaties te hebben en zou dus een interessante keuze kunnen zijn voor het kleinere schoonmaakwerk. In deze test kijken we hoe dit model van Severin presteert.

Wat zegt de consument?

Na gebruik ben ik best tevreden. Het doet wat het moet doen, de filter is gemakkelijk te reinigen, voldoende zuigkracht. Prima kruimeldief voor klein vuil en zelfs water. Prima zuigkracht en makkelijk te hanteren. Ook ophangen is geen probleem. Handige opzet stukjes worden meegeleverd.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 4.2/5 uit 6 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

87/100: De zuigkracht van dit model is erg goed. In onze test meten we het vermogen en de luchtwatt score van kruimelzuigers. De verhouding tussen deze twee waarden bepaald de score van de zuigprestatie in onze test. Het vermogen van dit model is 37 watt, en het gemeten luchtwatt getal is 13. Dit is een prima verhouding die een erg goede zuigkracht tot gevolg heeft.

Gebruiksgemak

67/100: Het gebruiksgemak van dit apparaat is niet de beste op de markt. Dit komt met name door het kleine stofreservoir. Dit is met 0.2 liter erg klein, en het apparaat maakt gebruik van filters, die ook weer vervangen moeten worden. Niet erg handig, zeker omdat dit bij andere kruimelzuigers vaak niet het geval is. Daarnaast worden er maar twee opzetstukken meegeleverd, dus niet al het vuil is even makkelijk op te zuigen. Dit apparaat kan zowel nat- als droog zuigen.

Batterij

87/100: De accu van dit apparaat presteert wel heel goed, met name de gebruikstijd van 18 minuten is een prima score in onze test. De meeste kruimelzuigers kunnen niet tippen aan deze score. De oplaadtijd van dit apparaat is wel wat lang, met 10 uur. Je zou het apparaat dus maximaal zo’n twee keer per dag kunnen gebruiken.

Specificaties via severin.com:

  • Vermogen: 37 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.2 liter
  • Gebruikstijd: 18 min
  • Oplaadtijd: 600 min

Verdict

Dit model is een krachtige kruimelzuiger met een goede batterij. Je krijgt een prima product voor je geld, maar het model is niet zo handig in het gebruik. Het idee van een kleine filter in het apparaat klinkt goed, maar is in de praktijk wat onhandig. Het stofreservoir is klein, en de filter moet je zelf steeds reinigen. Wij vinden het handiger als dit zonder filter gebeurd, maar dit is natuurlijk wel persoonlijk. Heeft een filter je voorkeur, dan is dit model waarschijnlijk erg geschikt voor je schoonmaakbehoeftes. Het is licht en krachtig en heeft een prima gebruikstijd van van wel 18 minuten. Daarnaast kan deze kruimeldief zowel nat als droog zuigen.

Zuigprestatie
0
Accu
0
Gebruiksgemak
0
Voordelen
  • Nat en droog
  • Goede gebruikerstijd
Nadelen
  • Gebruiksgemak laat te wensen over
  • Klein stofreservoir
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

3 × 3 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken