AEG HX6-27BM

€118,00

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs

Ben je op zoek naar een krachtige kruimeldief om kruimels en klein vuil mee op te zuigen? Dit model van AEG is een ergonomisch model, met een krachtige accu. Een prettige combinatie om kleine ruimtes, keukens, banken en andere meubels mee te kunnen reinigen.
AEG is een merk dat erg bekend is in de elektronicawereld. Het bedrijf maakt als sinds jaar en dag elektronica apparaten van TV’s tot stereotorens en koelkasten. Het heeft dus een hoop ervaring, en producten van dit merk staan dan ook over het algemeen bekend als van een goede kwaliteit.

Wat zegt de consument?

De zuigkracht van dit apparaat is zeer goed. Oplader is om op te hangen prima, maar neemt om neer te zetten veel oppervlak in beslag. Dat is jammer, alhoewel dit door het apparaat zelf met gemak wordt gecompenseerd. Het bijgeleverde hulpstuk is handig voor het bankstel, het verlengstuk is super voor lades etc. Een goede prijs kwaliteit/verhouding.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 4.8/5 uit 5 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

81/100:
De zuigprestatie van een stofzuiger is een belangrijk onderdeel in onze test. Op deze manier meten we hoe krachtig het apparaat zuigt, en zo kunnen we een inschatting geven van hoe effectief het model schoon zal maken. De zuigkracht van dit model is zeer goed. Met een vermogen van 32 Watt haalt dit apparaat een luchtwatt van 11. Een prima uitkomst in onze test. Daarnaast meten we ook het geluid dat de zuiger maakt. Dat is voor dit model 81 dB, een gemiddelde score.

Gebruiksgemak

82/100:
Dit model is een vrij kleine kruimelzuiger. Het is ergonomisch vormgegeven en is in te stellen tot twee verschillende posities, zodat het comfortabel te gebruiken is. De filter in dit apparaat is uit te wassen, deze filter zorgt er ook voor dat de zuigkracht constant blijft. Om eenvoudig vlakke oppervlaktes te kunnen reinigen bevinden er zich twee zachtere rubber wielen aan de zijkant van dit apparaat, zodat deze geen krassen achter laat. Het stofreservoir is ietwat aan de kleine kant, met 0.5 liter.

Batterij

78/100:
De batterijduur van dit apparaat is goed. Met 27 minuten komt dit apparaat prima uit de test. Deze batterijduur is langer dan die van de meeste apparaten. Dit komt het gebruiksgemak en de effectiviteit zeer ten goede. Ook vinden we het belangrijk om te kijken hoe lang een accu moet opladen op volledig vol te zijn. Dat is voor dit model 240 minuten, ofwel 4 uur. Dat is een prima score. De meeste kruimelzuigers doen daar langer over, en het is erg fijn als je een apparaat meerdere malen op een dag kan gebruiken.

Specificaties via aeg.nl:

  • Vermogen: 32 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.5 liter
  • Gebruikstijd: 27 min
  • Oplaadtijd: 240 min

Verdict

Een prima kruimeldief met een aantal slim ontworpen specificaties om het schoonmaakwerk eenvoudig en makkelijk te houden. De verschillende posities om het apparaat vast te houden maken het apparaat eenvoudig in gebruik. Ook de batterijduur is erg goed en de oplaadtijd is relatief kort. Een prima aankoop voor het meeste kleine stofzuigwerk.

8 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.1
Accu
7.8
Gebruiksgemak
8.2
Voordelen
  • Goede zuigkracht
  • Comfortabele grip
Nadelen
  • Klein stofreservoir
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

14 − zeven =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken