H. Koenig UP560

€94,52

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: H. Koenig UP560 - €94,52

Zoek je een kruimeldief of handstofzuiger om vrij snel even je huis mee te kunnen schoonmaken en wil je dat deze langer meegaat van om en nabij een kwartier, een gebruikstijd die wel bij veel krachtige kruimeldieven zien? Dan zou dit model wellicht het overwegen waard kunnen zijn. H.Koenig adverteert ben een gebruikstijd van maarliefst 40 minuten. Een erg lange gebruikstijd, dus we zijn benieuwd hoe het met de rest van de specificaties zit.

Wat zegt de consument?

Verschillende gebruikers loven het gebruiksgemak van deze kruimeldief. Ze geven aan dat deze makkelijk te monteren is, een mooi design heeft, een goede zuigkracht heeft en een zuinige batterij heeft. Ook lezen we terug dat dit model handig gevonden wordt in het gebruik en het model compact genoeg is.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 5/5 uit 3 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

78/100:
Dit model heeft een prima zuigkracht, zeker als je de gebruikstijd waarmee dit model geadverteerd wordt in gedachten neemt. Met een vermogen van 73 Watt komt dit model tot een score van 24 luchtwatt, een zeer goede score in onze test. Je zal met dit model eenvoudig kleiner en iets groter vuil op kunnen zuigen. Daarnaast kijken we naar het geluid dat het apparaat maakt. Dit model maakt 82 dB geluid. Een gemiddelde score. Het geluid van kruimeldieven is natuurlijk altijd wat vervelend, maar gezien zijn zuigkracht is dit geluid te rechtvaardigen.

Gebruiksgemak

72/100:
Dit model is compact en gemakkelijk op te bergen. Het is een zakloze stofzuiger, waardoor je goed kan zien wanneer deze stofzuiger vol is. Er worden verschillende accessoires meegeleverd om bijvoorbeeld in de spleten van de bank, of onder de autostoel te kunnen schoonmaken. De handgrepen zijn ergonomisch ingericht en houden hierdoor prettig vast. Dit model beschikt niet over een filter. Ook heeft dit model maar 1 stand.

Batterij

90/100:
Dan zijn we aangekomen bij het sterkste punt van deze kruimeldief: de batterij. De batterij van deze kruimeldief is erg indrukwekkend, zeker als je bedenkt dat dit model maar 1.2 kilo weegt. Dit model is maarliefst 40 minuten te gebruiken. Dit is erg indrukwekkend, zeker in combinatie met de zuigkracht van dit model. Dit is niet het enige element van de batterij dat goed in orde is. Ook de oplaadtijd van dit model is zeer goed. In 4 uur laad je dit model in zijn geheel op, en zo kun je dit apparaat meerdere malen per dagen gebruiken.

Specificaties via hkoenig.com:

  • Vermogen: 73 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.8 liter
  • Gebruikstijd: 40 min
  • Oplaadtijd: 240 min

Verdict

Een zeer goed apparaat dat erg lang mee gaat, en snel oplaadt. Het apparaat is compact en bergt gemakkelijk op. Het model beschikt alleen niet over een filter, of over verschillende standen. Overall een zeer goede kruimeldief, met een zeer goede batterij. Als een langere gebruikstijd belangrijk voor je is, is dit een uitstekende keuze.

8 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.1
Accu
7.8
Gebruiksgemak
8.2
Voordelen
  • Goede gebruikstijd
  • Korte oplaadtijd
Nadelen
  • Maar 1 stand
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

vijf × 4 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken