Philips PowerPro Compact FC9333/09

€131,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Het oer-Nederlandse elektronicabedrijf Philips, officieel bekend onder de naam Koninklijke Philips, werd in 1891 opgericht en begon met de productie van gloeilampen voor de commerciële markt. Sindsdien is het concern uitgegroeid tot een merk met wereldwijde bekendheid voor de productie van huishoudelijke apparaten zoals koffiezetapparaten, tandenborstels, strijkijzers, maar ook geavanceerde medische apparaten zoals MRI-scanners.

Specificaties via Philips.nl:

 • Volume van het stofreservoir: 1,5 L
 • Gewicht: 4,5 kg
 • Maximale zuigkracht: 137 Watt

Ter vergelijking van de zuigkracht, de gemiddeld gemeten zuigkracht over alle stofzuigers die in onze tests gebruikt zijn was 143 Watt. De Philips PowerPro Compact FC9333/09 beschikt over iets minder zuigkracht dan de gemiddelde stofzuiger uit onze test.

Scores via verschillende andere platforms:

 • Philips.nl: 4,1/5 uit 103 reviews
 • Bol.com: 4,5/5 uit 19 reviews
 • Coolblue.nl: 4,2/5 uit 61 reviews

De Philips PowerPro Compact FC9333/09 is een zakloze stofzuiger die over een vrij lage zuigkracht beschikt. Op harde oppervlaktes is de kracht van de stofzuiger nog ruim voldoende om al het stof, haren en vuil op te pikken, op tapijten en vloerkleden presteert de stofzuiger echter niet optimaal zoals hij dit op harde vloeren doet. De verschillende bijgeleverde mondstukken bieden u mogelijkheden om uw schoonmaakervaring sneller en efficiënter te laten verlopen. De standaard combizuigmond is geschikt voor gebruik op zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Op hoogpolige tapijten of vloerkleden schiet de zuigkracht zoals eerder vermeld dus nog wel eens tekort. De zuigkracht is ook niet aanpasbaar aan verschillende vloeroppervlakten. De kierenzuigmond is optimaal voor het schoonmaken in de hoeken en spleten die normaal met de grote combizuigmond moeilijk bereikbaar zijn. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat uw kwetsbare vloeren zoals onbehandeld hout en marmer niet beschadigd worden als u de parketborstel gebruikt voor deze typen vloeren. Deze hulpstukken zijn gemakkelijk aan de stofzuiger vast te maken zodat u ze altijd bij de hand hebt en ze niet kwijt raken. Op de steel van de stofzuiger zit een borsteltje ingebouwd wat klaar is voor gebruik op oppervlakten als kasten, plinten en lijsten, u hoeft alleen maar het borsteltje omhoog of omlaag te schuiven. De Philips PowerPro Compact FC9333/09 is daarnaast ook een vrij stille stofzuiger in zijn klasse.

Het snoer heeft een lengte van 6 meter wat de stofzuiger een totale actieradius geeft van 9 meter. Voor de meeste standaard kamers zal dit genoeg zijn maar voor grotere ruimtes kan dit een struikelpunt zijn van de Philips PowerPro Compact FC9333/09. Daarnaast is het aan te raden om op te passen met het oprolmechanisme van het snoer, aangezien dit erg krachtig is en het snoer bij het oprollen nog wel eens voor schade aan meubilair of enkels kan zorgen. Het HEPA 13 luchtfilter in de stofzuiger is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van stof- en dierenharenallergieën, zelfs de kleinste stofdeeltjes worden door het filter opgevangen en komen daarna in het stofreservoir terecht. Dit stofreservoir heeft een volume van 1,5 L, wat een vrij standaard grootte is voor zakloze stofzuigers die tegenwoordig op de markt zijn. Het legen van deze bak kan eenvoudig boven de normale vuilnisbak gebeuren maar dit kan soms een vies klusje zijn aangezien er nog wel eens vuil achterblijft in het reservoir. De Philips PowerPro Compact FC9333/09 is een erg lichte stofzuiger met een zeer ergonomisch en functioneel design, wat ervoor zorgt dat deze gemakkelijk tussen verdiepingen en kamers te verplaatsen is. De grote wielen zorgen voor extra stabiliteit van de rolbak maar kunnen wat stroef lopen, vooral bij het zijwaarts gaan van de rolbak.

6.7 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
6.4
Zuigkracht harde vloer
8.2
Gebruiksvriendelijkheid
5.7
Onderhoud
6.5
Voordelen
 • Zeer lichtgewicht
 • Wordt geleverd met verschillende opzetstukken
 • Voordelige prijsklasse
Nadelen
 • Kleine actieradius
 • Komt kracht tekort op tapijt of vloerkleden
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

16 − 10 =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken