AEG HX6-10SW

€64,95

Best deal at: coolblue.nlCoolblue
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: AEG HX6-10SW - €64,95

De AEG HX6-10SW is een kruimeldief als vele anderen, maar net even wat anders dankzij kleine innovaties die het kruimelzuigen met dit apparaat een plezier maken. Vanwege de uitschuifbare zuigmond hoeft er geen kierenzuigmond meegeleverd te worden, wat natuurlijk ervoor zorgt dat je hem ook niet kwijtraakt. De handige wieltjes aan de voorkant maken het apparaat nog handiger in gebruik vooral omdat dit absoluut niet het lichtste model is wat verkrijgbaar is. De kruimeldief van AEG werd gewoon goed en scoort, zoals u hieronder zult zien, overal behoorlijk op en heft feit dat hij nergens bovenuit steekt zorgt er eigenlijk voor dat hij juist WEL boven een hoop concurrenten uitsteekt.

h2>Zuigkracht

De AEG HX6-10SW levert een vermogen van 11W en een luchtwatt van 5W, wat behoorlijk onder het gemiddelde van 14W ligt, maar toch redelijk werkt vanwege de kleine omvang van de kruimeldief.  door de beperkte omvang van de kruimelzuiger kunnen we toch een 72 score uitdelen aan de AEG.

Batterij

De batterij van de AEG HX6-10SW geeft een goede gebruikstijd met 11min wat precies op het gemiddelde van onze test ligt. Het feit dat het helaas 16 uur duurt voordat de batterij weer volledig opgeladen is zorgt voor een lagere score, maar als je de kruimelzuiger incidenteel gebruikt hoeft dit geen probleem te zijn. Al met al een score van 57.

Extra’s

Als we het hebben over extra’s “in de doos” dan komen we bedorven uit bij de AEG HX6-10SW, want alleen een kleine borstel is bijgeleverd als opzet stuk. Zoals echter vermeld komt deze kruimelzuiger met een aantal ingebouwde opties, zoals je uitschuifbare (kieren) zuigmond en de wieltjes aan de voorkant waardoor de schoongemaakte oppervlakte beschermt wordt alsmede de bediening wat makkelijker is en minder zwaar op de polsen weegt. Leuke toevoegingen dus en een score van 73 geven we graag voor deze kleine extra’s.

Conclusie

De AEG HX6-10SW kruimelzuiger is een redelijk werkend apparaat wat zeker zijn diensten kan bewijzen zowel in als om het huis. De uitschuifbare zuigmond is handig en de wieltjes zorgen voor een ontlasting van de armen en polsen bij het langdurig gebruik. Het gebrek aan pure zuigkracht valt op de koop toe te nemen als de kruimelveger incidenteel wordt gebruikt voor kleinere klussen.

Al met al een apparaat wat je graag in huis hebt. Wij zouden er geen probleem meer hebben om deze kruimeldief cadeau te krijgen voor kerst, maar we zouden hem niet als eerste optie kopen. Schiet eigenlijk op alle vlakken net wat te kort om tot de top te behoren, maar voor incidenteel gebruik is hij een goede kompaan in het huis of de auto.

6 Total Score
Testrapport

Zuigkracht
7.2
Accu
5.7
Gebruiksvriendelijkheid
5.1
Voordelen
  • Uitschuifbare zuigmond
  • Goede gebruiksstijd
  • Handige wieltjes aan de voorkant
Nadelen
  • Redelijk zwaar
  • Lange laadtijd
  • Weinig extra's
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

5 × vijf =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken