Ilife V7S Pro

189,99

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: iLife V7S Pro Smart Stofzuiger - 189,99

De Ilife V7S Pro is een handige twee in één robot die naast stofzuigen ook kan dweilen. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zacht roze. De Ilife V7S Pro robot is een robot die op een willekeurige manier schoonmaakt en dus willekeurig door de ruimte rijdt. Dit wil echter niet zeggen dat hij zones vergeet of minder grondig te werk gaat. In tegenstelling: hij beschikt over lange borstels om zorgvuldig hoekjes en lijsten schoon te maken. Instellen doe je de robot via een handige afstandsbediening waarin je bijvoorbeeld ook virtuele muren kan inschakelen rondom objecten waar de robot niet mag schoonmaken.

Wat zegt de consument

Voor het beste schoonmaakresultaat bereid je de ruimte best een beetje voor: objecten zoals voederbakjes etc omhoog zetten of omringen met een virtuele muur aan de hand van de app. Dierenharen zuigt de robot best goed op maar een kraaknet resultaat bekom je niet door alleen de stofzuigfunctie te laten uitvoeren. Na de dweilfunctie is de woning wel kraaknet, maar je moet er dus wel twee sessies voor over hebben. De Ilife V7S Pro heeft ook heel wat moeite met drempels. Eigenlijk is elke drempel hoger dan 0,5 centimeter al een probleem.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Tweakers.net: 4,5/5 uit 3 reviews
 • Bol.com: 4,7/5 uit 3 reviews
 • Kieskeurig.nl: 9/10 uit 2 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

56/100: Qua zuigprestatie doet de Ilife V7S Pro het ondermaats tot slecht. Hij haalt maar een luchtwatt prestatie van 6 terwijl dit voor de gemiddelde robotstofzuiger 9,7 luchtwatt is. De dweilfunctie compenseert de slechtere zuigprestaties enigszins, maar de primaire functie van deze robot is natuurlijk stofzuigen en daar komt hij tekort. Hij lijkt ook doelloos door de kamers te rijden omdat hij geen intelligente schoonmaakroute volgt en hierdoor vergeet hij zones schoon te maken. Qua geluid doet hij het wel iets beter dan de gemiddelde robotstofzuiger. De Ilife V7S Pro produceert 55 decibel geluid in werking, de gemiddelde robotstofzuiger 60,9 decibel.

Gebruiksgemak

80/100: De Ilife V7S Pro krijgt goede punten voor gebruiksgemak omdat hij over heel wat troeven beschikt die het leven van de gebruiker makkelijker maken. Zo stel je bijvoorbeeld aan de hand van de afstandsbediening een tijdschema in om de robot te laten schoonmaken wanneer het de gebruiker het beste past. Ook opladen doet de robot zelf. Wanneer de batterij bijna leeg is keert hij terug naar zijn laadstation om op te laden en nadien hervat hij zijn werk opnieuw met een volle batterij. Het enige wat de gebruiker wel zelf moet doen is de stofcontainer legen.

Batterij

87/100: De gebruikstijd van de batterij van de Ilife V7S Pro robotstofzuiger ligt met 100 minuten erg dicht bij de gemiddelde gebruikstijd van 105,2 minuten van haar concurrenten. Qua oplaadtijd doet deze robotstofzuiger het wel een pak beter. De batterij van de Ilife V7S Pro heeft 180 minuten nodig om opnieuw op te laden terwijl dit voor de gemiddelde batterij van robotstofzuigers 209,7 minuten is. Een gebruikstijd van 100 min staat ook perfect in verhouding met de inhoud van de stofcontainer die voor de Ilife V7S Pro 0,3 liter bedraagt.

Specificaties via bol.com:

 • Vermogen: 24 watt
 • Volume van het stofreservoir: 0,3 liter
 • Gebruikstijd: 100 min
 • Oplaadtijd: 180 min

Verdict

De Ilife V7S Pro is vooral geschikt voor huizen zonder drempels en op één niveau. De Ilife V7S Pro heeft het erg lastig met drempels en loopt hier heel makkelijk op vast. Gezien je een tijdschema kan instellen is deze robot erg geschikt voor mensen die het schoonmaakwerk willen laten doen door hun robot wanneer zij zelf afwezig zijn, maar dan moet je natuurlijk wel zeker kunnen zijn dat de robot niet kan vastlopen en 100% zeker zijn werk zal kunnen uitvoeren. Qua zuigkracht zijn er heel wat betere robotstofzuigers verkrijgbaar op de markt, maar bij de Ilife V7S Pro krijgt je er wel een dweilfunctie bovenop en de twee functies samen zorgen best wel voor een schoon resultaat.

7.4 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
5.6
Batterij
8.7
Gebruiksgemak
8.0
Voordelen
 • Stil.
 • Gemiddelde gebruiksduur.
Nadelen
 • Slechte zuigkracht.
 • Geen intelligent schoonmaakroutine.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

4 × twee =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken