BLACK+DECKER PV1200AV-XJ

€46,50

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: BLACK+DECKER PV1200AV-XJ - €46,50

Stofzuigers van Black&Decker kenmerken zich vaak door gespecialiseerd te zijn in een bepaald type schoonmaak, en ook in dit geval zien we dit terug in de test. Waar we in deze test van Black&Decker bijvoorbeeld ook kruimelzuigers beoordeelden voor bij het klussen, of voor huisdierharen, is dit model specifiek gericht op het schoonmaken van je auto. We zijn benieuwd naar dit model, want een een eerste blik op dit apparaat leert ons dat dit model niet over een accu beschikt.

Wat zegt de consument?

In de reviews van consumenten lezen we dat de grootte van het model geprezen wordt, en dat je het naast in de auto bijvoorbeeld ook in een boot zou kunnen gebruiken. Het apparaat wordt als gebruiksvriendelijk ervaren en makkelijk om te legen. We lezen ook dat een minpuntje wel is wel dat, omdat het apparaat geen accu heeft, je de motor van de auto moet laten draaien tijdens het zuigen.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 4.3/5 uit 8 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

69/100:
Voor de zuigprestatie kijken we in deze test naar twee waarden: de luchtwatt score en het vermogen van het apparaat. De verhouding tussen die twee waarden bepaald de zuigprestatie. Het vermogen van het apparaat 13 watt en de luchtwatt score is 6. Dit model zet een redelijke zuigprestatie neer. Het is zeker niet de beste prestatie in de de test, maar omdat je met dit bedraad model in principe zo lang dan schoonmaken als je wil, is dit toch een prima uitslag.

Gebruiksgemak

75/100:
Dit model is erg gebruiksvriendelijk. Black&Decker weet keer op keer in deze test er voor te zorgen dat ze een product maken dat precies op maat is gemaakt voor het beoogd gebruik. Het is eenvoudig dit model aan te sluiten op de 12V aansluiting in de auto. Dit model maakt gebruik van een pivoterende neus, waardoor je makkelijker op lastige plekken terecht kan komen, zoals bijvoorbeeld onder de autobank. Je kunt deze neus op 10 verschillende manieren instellen. De kabel is 5 meter lang, dus je kunt in je auto overal bij komen.

Batterij

-/100:
Een score voor de batterij dit model is niet toe te kennen, omdat het model niet over een batterij beschikt. Dit model maakt gebruik van de sigarettenaansteker ingang in de auto en is daarmee bruikbaar zolang de motor loopt.

Specificaties via blackanddecker.nl:

  • Vermogen: 13 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.4 liter
  • Gebruikstijd: n.v.t.
  • Oplaadtijd: n.v.t.

Verdict

Een goede kruimeldief voor in de auto. Het model is onbruikbaar op andere plekken, omdat je afhankelijk bent van de 12V aansluiting in de auto. Black&Decker heeft door slimme oplossingen in het ontwerp een prima auto-specifieke kruimelzuiger gemaakt die op op de meeste plekken in de auto kan schoonmaken. Een prima product, maar nutteloos buiten de auto.

7.2 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
6.9
Gebruiksgemak
7.5
Voordelen
  • Speciaal voor in de auto
  • Bedraad: onbeperkte gebruiksduur
Nadelen
  • Niet te gebruiken buiten de auto
  • Zuigkracht kan beter
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

zestien − zes =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken