Bosch BHN1840L Move

€99,00

Best deal at: coolblue.nlCoolblue
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Bosch Move BHN1840L - €99,00
Last Amazon price update was: 11 juli 2024 14:16
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Bosch BHN1840L Move is een erg fraai vormgegeven kruimeldief die perfect zijn werkt doet. Misschien moeten we hierbij de aantekening maken dat dit werk gedaan wordt ¨naar capaciteiten van het apparaat¨, want Bosch lijkt er alles aan gedaan te hebben om het leven van de BHN1840L Move zo moeilijk mogelijk te maken.  Er wordt letterlijk niks extra’s meegeleverd zoals een kierenzuigmondstuk of een borsteltje.

Zuigkracht

Met een vermogen van 27W en een luchtwatt van 10W scoort de Move behoorlijk goed en ligt hij maar net onder het gemiddelde van onze test. Tel hierbij op dat het apparaat vrij compact is en een score van 73 is nog redelijk aan de lage kant.

Batterij

De Litium Ion batterij van de Bosch Move is een waar fenomeen. Maar liefst tot 40 min gebruikstijd wordt er geleverd op een volle batterij en als u denkt dat het een dag duurt voordat u hem weer kunt gebruiken dan kunnen we u gerust stellen. Slechts 240min heeft de BHN1840L Move om weer volledig paraat te zijn. een score van 94 is niet meer dan logisch met zulke goede eigenschappen.

Extra´s

Helaas…Dit stukje zal erg vervelend zijn om te lezen, want er worden helemaal geen extra’s geleverd. Niet op de kruimelzuiger en niet in de doos. Dat maakt het natuurlijk erg moeilijk om iets te schrijven onder het kader van “extra´s” en daarom prijs ik u als lezer dat u tot hier gekomen bent. Alleen voor u geven we alsnog een 20 score.

Conclusie

Als een kind op kerstdag maak je de verpakking open en behalve de kruimeldief is er…. helemaal niks… zelfs geen laad station of muurhanger. Het valt mee dat er nog een uitgebreide handleiding bijzit. Het mooie van de Move is dat hij goed zijn werk doet en een geweldige batterij heeft en ook op zuigkracht voor vrijwel geen machine hoeft onder te doen. dit zorgt toch voor lachende gezichten op kantoor, want in ieder geval kon er stof gezogen worden met de BHN1840L Move.

Erg prijzig, maar als je een kruimeldief lang en vaak kunt gebruiken dan is het deze wel en voor veelvuldig gebruik is hij dus wel degelijk aan te raden. Voor incidenteel gebruik raden we liever een wat goedkoper model aan met een iets lagere gebruikstijd en langere laadtijd.

7.8 Total Score
Testrapport

Zuigkracht
7.3
Accu
9.4
Gebruiksvriendelijkheid
6.6
Voordelen
  • Lichtgewicht
  • Lange gebruikstijd
  • Laad snel
Nadelen
  • Prijzig
  • Geen extra's
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

12 + 8 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken