BLACK+DECKER DVA320J

€49,99 €69,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: BLACK+DECKER 10.8V 2.0Ah Kruimeldief DVA320J - incl. accessoires - €49,99

De BLACK+DECKER DVA320J is een snoerloze 10.8 Volt kruimeldief met een stofcontainer die tot 0.5 l stof opvangt. Het toestel is uitgerust met een ‘double action’ filtersysteem waardoor je continu krachtige zuigprestaties behaalt. Daarnaast heeft het toestel een breed mondstuk waardoor ook grotere stukken vuil makkelijk opgezogen kunnen worden. De BLACK+DECKER DVA320J gaat na een oplaadbeurt ongeveer 16 minuten mee alvorens hij opnieuw opgeladen dient te worden en doordat de stofcontainer transparant is, zie je ook tijdig wanneer hij leeggemaakt moet worden. De stofcontainer is afneembaar en makkelijk schoon te maken zodat het ten allen tijde een hygiënisch apparaat is. De kruimeldief kan liggend of aan de muur bevestigd en opgeladen worden.

Wat zegt de consument

De BLACK+DECKER DVA320J is een heel fijn toestel. Je zuigt er allerhande droog stof en vuil me op van kleine stofpluisjes tot havervlokken en ontbijtgranen. Het werkt ook heel prettig doordat het zo licht is en je het toestel snel en eenvoudig schoon kan maken. In vergelijking met voorgaande BLACK+DECKER kruimeldiefapparaten zuigt dit toestel veel sterker en gaat ook de batterij langer mee. Opladen gaat ook erg makkelijk met behulp van de Jack-plug lader en je kan het toestel makkelijk bevestigen aan de wand.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

78/100: De BLACK+DECKER DVA320J scoort erg goed qua zuigprestatie. De luchtwatt voor dit toestel bedraagt 8 terwijl het gemiddelde 14 bedraagt. Dankzij het ‘double action’ filtersysteem behaalt je een continue, krachtige zuigprestatie waardoor je alle soorten droog vuil snel opzuigt.

Gebruiksgemak

77/100: De BLACK+DECKER DVA320J heeft een gebogen handvat waardoor het toestel lekker in de hand ligt. Daarnaast is het onderhoud technisch een erg fijn apparaat. Het heeft een transparante stofcontainer zodat je zien kan wanneer je hem moet leegmaken en de stofcontainer en filters zijn daarnaast ook makkelijk afwasbaar. Het is een snoerloos apparaat dat je eenvoudig kan opladen met het bijgeleverde oplaadstation.

Batterij

62/100: De batterijduur van de BLACK+DECKER DVA320J bedraagt zo’n 16 minuten, wat niet erg lang is maar er zijn andere toestellen binnen dezelfde categorie die een kortere batterijduur hebben. Omdat het toestel erg sterk werk levert qua zuigkracht is de batterijduur voldoende om het werk te verrichten. Oplaadtijd voor de BLACK+DECKER DVA320J is 13 uur.

Verdict

Prijs-kwaliteit is dit een heel interessant toestel. Zowel op gebied van zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij scoort de BLACK+DECKER DVA320J zeer hoog tot hoog, wat zich vertaalt in positieve gebruikersreviews. Het enige waar de BLACK+DECKER DVA320J misschien lichtelijk op bekritiseerd wordt is de lange oplaadtijd, maar aangezien de zuigprestaties zo fantastisch zijn kom je met een batterijduur van 16 minuten eigenlijk ruimschoots toe voor een schoonmaakbeurt.

7.2 Total Score
Testrapport

Zuigkracht
7.8
Batterij
6.2
Gebruiksvriendelijkheid
7.7
Voordelen
  • Sterke zuigkracht
  • 'double action' filtersysteem
  • Transparante stofcontainer
  • Makkelijk schoon te maken
  • Brede zuigmond
Nadelen
  • Lange oplaadtijd
  • Korte gebruikstijd
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

12 − 7 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken