Philips PowerPro Compact FC9334/09

€150,00

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips FC9334/09 PowerPro Compact - €150,00

Koninklijke Philips, beter bekend onder de kortere consumentennaam Philips, is een elektronicabedrijf dat in Nederland in 1891 werd opgericht. Het merk startte in zijn jonge jaren met de productie van gloeilampen en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste producenten van allerlei elektronische en huishoudelijke apparaten, zoals scheerapparaten, televisies, medische apparatuur en stofzuigers.
Specificaties via Philips.nl:

 • Volume van het stofreservoir 1,5 L:
 • Gewicht: 6 kg
 • Maximale zuigkracht: 160 Watt

Ter vergelijking van de zuigkracht, de gemiddeld gemeten zuigkracht over alle stofzuigers die in onze tests gebruikt zijn was 143 Watt. De Philips PowerPro Compact FC9334/09 beschikt over iets meer zuigkracht dan de gemiddelde stofzuiger uit onze test.

Onze ervaring:

 • Zuigprestatie: 80/100
 • Gebruiksgemak: 76/100
 • Onderhoud: 80/100

Scores via verschillende andere platforms:

 • Philips.nl: 4,3/5 uit 22 reviews
 • Coolblue: 4,0/5 uit 999 reviews
 • Bol.com: 3,9/5 uit 34 reviews

De Philips PowerPro Compact FC9334/09 is een zakloze stofzuiger die het binnen de energie-efficiëntieklassen een A scoort voor de reiniging van harde vloeren. Dit betekent dat op harde vloeren 100% van het stof door de stofzuiger wordt opgenomen. Op tapijten en vloerkleden scoort de stofzuiger een C, wat betekent dat hij op tapijt niet optimaal presteert zoals hij dit op harde vloeren doet. Het bijgeleverde Turbo-mondstuk zorgt er echter voor dat tapijten diep gereinigd kunnen worden met de actief roterende borstel. Deze borstel kan ook op harde vloeren gebruikt worden aangezien de wieltjes van het mondstuk voorkomen dat uw vloeren door de borstelharen of het mondstuk zelf beschadigd worden. Dit zorgt ervoor dat de stofzuiger zowel op harde vloeren als op zachte tapijten een uitermate sterke zuigkracht heeft en met gemak stof, haren en hardnekkig vuil kan verwijderen. De stofzuiger wordt verder geleverd met een spleetmondstuk voor de moeilijk bereikbare plekken en op de steel van de stofzuiger zit een borsteltje ingebouwd wat klaar is voor gebruik op oppervlakten als kasten, plinten en lijsten. De stofbak vervangt in dit apparaat de stofzuigerzak. Het stof komt vanuit het mondstuk via het filter direct terecht in het stofreservoir. Dit stofreservoir is heeft een vrij klein volume vergeleken met andere stofzuigers waar de Philips PowerPro Compact mee concurreert. Het legen van deze bak kan eenvoudig boven de normale vuilnisbak maar dit kan soms een vervelende klus zijn, aangezien stof vaak achterblijft of toch nog buiten de vuilnisbak beland. Aangezien het reservoir vrij klein is zal de bak ook vaker geleegd moeten worden. Het HEPA filter is uitneembaar en wasbaar en zorgt ervoor dat alle deeltjes stof worden opgevangen. Dit maakt de stofzuiger ook geschikt voor mensen die last hebben van stof- en dierenharenallergie.

Het snoer van de stofzuiger is ongeveer 6 meter lang wat de stofzuiger een actieradius geeft van 9 meter. Voor een kleinere woning zoals de meeste appartementen zal dit voldoende actieradius zijn voor een kamer maar voor grotere huizen met grotere kamers zal u al sneller tegen dit probleem aan lopen. Daarnaast is de stofzuiger vrij zwaar, wat bij het verplaatsen tussen verdiepingen of kamers vervelend kan zijn. De Philips PowerPro Compact is een wat loggere stofzuiger, mede door zijn gewicht, maar ook door het feit dat de rolbak niet erg wendbaar is. Een eigenschap die wel weer in het voordeel van de Philips PowerPro Compact werkt is dat deze stofzuiger in een redelijk voordelige prijsklasse valt.

7.9 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
8.0
Zuigkracht harde vloer
8.0
Gebruiksvriendelijkheid
7.6
Onderhoud
8.0
Voordelen
 • Krachtig
 • Wordt geleverd met veel accessoires
Nadelen
 • Kleine actieradius
 • Vrij zwaar
 • Lastig te reinigen
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

drie × vijf =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken