Bosch Flexxo BBH32101

€152,99

Best deal at: coolblue.nlCoolblue
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Bosch Flexxo 2in1 BBH32101 - €152,99

De snoerloze Bosch Flexxo 2in1 BBH32101 is een veelzijdig toestel dat je zowel als steelstofzuiger als al kruimelzuiger kan gebruiken. In de verpakking van dit toestel heb je naast de steelstofzuiger maar liefst vier verschillende mondstukken (een combizuigmond, een kleine zuigmond, een meubelzuigmond en een kierenzuigmond) die je dan ook nog eens allemaal zelf in het opbergvak van de steelstofzuiger kan opbergen. Hierdoor heb je ten allen tijde alle verschillende mondstukken bij de hand, waar in huis je ook bent. De Lithium-Ion batterij waarmee de Bosch Flexxo 2in1 BBH32101 is uigerust gaat in de laagste stand maar liefst 50 minuten mee en hij heeft maar 4 à 5 uur nodig om volledig op te laden.

Wat zegt de consument

Hoewel hij uitgerust is met twee verschillende standen is eigenlijk slechts één stand nuttig. Waar de hoogste (turbo) stand al geen superieure prestatie levert is de laagste (eco) stand enkel geschikt voor lichte pluisjes. In de turbo stand gaat hij ook veel minder lang dan geadverteerd. Wat wel handig is is dat er een ingebouwd opbergvak is voor de verschillende mondstukken en je dit niet apart moet wegleggen in een kast of schuif. Alles blijft mooi samen en is ten allen tijde klaar voor gebruik.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

39/100: In de laagste ‘eco’ stand gaat de batterij heel lang mee maar in deze stand zijn de zuigprestaties ook opmerkelijk minder met maar een luchtwatt van 69 Watt. In tegenstelling tot vele andere steelstofzuigers is de Bosch Flexxo 2in1 BBH32101 niet uitgerust met het Cyclonic Action systeem waarbij het vuil en stof continue blijven ronddraaien. Naarmate de stofcontainer voller geraakt, merk je dat hij zuigkracht verlies.

Gebruiksgemak

75/100: Wat heel handig is aan de Bosch Flexxo BBH32101, is dat je alle toebehoren en hulpstukken op één plaats kunt bewaren. Achteraan de steelstofzuiger zit een opbergvak waarin je alle verschillende mondstukken in kunt opbergen zodat je altijd alles bij je hebt en niet terug moet lopen om een ander opzetstuk te zoeken. Bovendien is dit een 2-in-1 toestel en kan hem dus ook gewoon als kruimelzuiger gebruik. Ook onderhoud is heel erg simpel: je hebt geen stofzak nodig, maakt de stofcontainer in één klik los en spoelt deze af onder de kraan.

Batterij

85/100: De Bosch Flexxo BBH32101 is uitgerust met een LongLife Lithium-Ion batterij die ervoor zorgt dat je constante hoge prestaties behaalt en de batterij langer meegaat. In de laagste stand kan je met een volle batterij maar liefst 50 minuten stofzuigen. Het opladen van de batterij gaat ook nog relatief snel, in zo’n 4 à 5 uur.

Specificaties via bosch-home.nl:

 • Volume van het stofreservoir: 0.4 l
 • Gewicht: 3 kg
 • Maximale zuigkracht: 220 watt

Onze ervaring:

 • Zuigprestatie: 39/100
 • Gebruiksgemak: 75/100
 • Levensduur batterij: 85/100

Scores via verschillende andere platforms:

 • Bol.com: 4.3/5 uit 12 reviews
 • coolblue.nl: 9.5/10 uit 15 reviews
 • blokker.nl: 8/10 uit 1 reviews

Verdict

De Bosch Flexxo 2in1 BBH32101 is een absoluut gebruiksvriendelijk product en Bosch heeft duidelijk geprobeerd om de gebruiker een zo lang mogelijke batterijduur te verschaffen door 2 vermogensstanden in te bouwen. Dit is zeker gelukt. In de ‘eco’ stand gaat deze steelstofzuiger zo’n 50 minuten mee, maar dan boet hij wel in in zuigkracht. De opzetstukken die meegeleverd worden zijn divers, maar wat ontbreekt is een mondstuk voor dierenharen op te zuigen. Al bij al is het een goed product maar zeker geen vervanging voor een gewone stofzuiger maar eerder een lichtere variant of aanvuller.

6.6 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
3.9
Batterij
7.5
Gebruiksgemak
8.5
Voordelen
 • 2in1 kruimelzuiger en steelstofzuiger
 • LongLife Li-Ion batterij
 • Geïntegreerd opbergvak voor mondstukken
Nadelen
 • Geen turboborstel voor dierenharen
 • Geen vervanging voor gewone stofzuiger
 • Vrij luid
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

3 × drie =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken