AEG QX8-1-45CR-A

€176,61 €299,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger - €176,61
Price history
×
Price history for AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger
Latest updates:
  • € 176,61 - 21 september 2020
  • € 228,00 - 14 september 2020
  • € 234,00 - 7 september 2020
Since: 7 september 2020
  • Highest Price: € 234,00 - 7 september 2020
  • Lowest Price: € 176,61 - 21 september 2020

De AEG QX8-1-45CR-A is een twee-in-één product. Dit wil zeggen dat je hem zowel als kruimelzuiger als steelstofzuiger kan gebruiken. Op harde vloeren geeft hij dankzij de krachtige Lithium-Ion batterij en Power roller goede prestaties. Van klein stof tot zwaardere korrels, de AEG QX8-1-45CR-A zuigt alles voor u op zonder dat u zich in allerlei bochten hoeft te wringen dankzij de 180° Easysteer™. De PowerPro™ vloerborstel geeft uw vloer bovendien een polijstend effect voor betere schoonmaakresultaten. De batterij van dit toestel gaat ongeveer drie kwartier mee en laadt dankzij het type batterij snel op.

Wat zegt de consument

Je beweegt heel soepel door het huis met de AEG QX8-1-45CR-A. De batterij en dus ook het gewicht zitten onderdaan bij de zuigmond waardoor je je spieren dus weinig tot niet belast. Dit heeft helaas wel als nadeel dat je niet gemakkelijk onder lage meubels komt. Hiervoor moet je dan de kruimelzuiger uit de steelstofzuiger klikken en gebukt het stof wegzuigen. Het mondstuk om dierenharen is heel erg handig en werkt perfect, net als het mondstuk om je vloer al schoonmakend de vloer te laten polijsten.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

53/100: De PowerPro™ gemotoriseerd zachte vloerborstel beschikt over een brede zuigmond die veel vuil tegelijkertijd kan opzuigen. Misschien is deze zelfs iets te breed waardoor hij aan zuigkracht verliest want optimale prestaties levert hij niet. Wat wel interessant is aan dit mondstuk is dat hij een polijstend effect heeft op harde vloeren. De luchtwatt prestatie die wij gemeten hebben is 93 luchtwatt, terwijl dit gemiddeld gezien 105 luchtwatt is.

Gebruiksgemak

68/100: De AEG QX8-1-45CR is een twee-in-één model dus je kunt hem ook als kruimelzuiger afzonderlijk gebruiken om moeilijk te bereiken plaatsen schoon te maken. De steelstoffer zelf ligt soepel in de hand en je beweegt er vlot mee door de ruimte. De speciale opzetborstel voor het verwijderen van dierenharen is zeker voor dierenliefhebbers een belangrijke troef.

Batterij

86/100: Dit is het testonderdeel waar de AEG QX8-1-45CR het beste op scoort. De Lithium-Ion TurboPower batterijen van het toestel laadt in slechts 4 uur volledig op, wat sneller is dan gemiddeld, en gaat vervolgens 45 minuten mee. Ook het laadstation is compact en praktisch en makkelijk aan de wand te monteren.

Specificaties via aeg.nl:

  • Volume van het stofreservoir: 0.5 l
  • Gewicht: 2.48 kg
  • Maximale zuigkracht: 93 watt

Onze ervaring:

  • Zuigprestatie: 53/100
  • Gebruiksgemak: 68/100
  • Levensduur batterij: 86/100

Scores via verschillende andere platforms:

  • aeg.nl: 4.5/5 uit 61 reviews
  • bol.com: 4.2/5 uit 100 reviews
  • coolblue: 8.3/10 uit 89 reviews

Verdict

Het grootste voordeel van de AEG QX8-1-45CR is zeker en vast de batterij die lang meegaat en relatief snel oplaadt. Verder ligt het toestel vlot in de hand en beweeg je er soepel mee door het huis doordat het zwaarste gedeelte net boven de wielen zit. Het speciale opzetstuk waarmee je snel en makkelijk dierenharen mee verwijdert is zeker voor dierenliefhebbers een troef.

6.9 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
5.3
Batterij
6.8
Gebruiksgemak
8.6
Voordelen
  • PowerPro™ vloerborstel
  • Opzetstuk voor dierenharen
  • Cyclonic action
  • 180° Easysteer™
  • Lithium-Ion TurboPower-batterijen
Nadelen
  • Vrij luid
  • Geen filter tegen stof allergieën
  • Moeilijk om onder meubels of zetels schoon te maken
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

vier × vier =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken