Zoef Robot Bep BS200Z

234,95

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Zoef Robot Bep BS200Z - 234,95

Bep is een lid van de Zoef Robot familie, gekend voor kwaliteitsvolle roborstofzuigers. De robot rijdt doorheen het hele huis om te stofzuigen en/of te dweilen zodat je thuis kan komen in een schoon huis en zelf optimaal kan genieten van je vrije tijd. Bep is speciaal ontworpen voor het zorgvuldig verwijderen van dierenharen en verzamelt al het opgezogen vuil en haar in een stofbak. Onderaan zit in tegenstelling tot bij andere robotstofzuigers geen hoofdborstel, zodat er geen haren in kunnen vast komen te zitten. Bep is programmeerbaar dus je kan de robot zo instellen dat hij schoonmaakt wanneer het jou uitkomt.

Wat zegt de consument

Heerlijke robotstofzuiger die een pak werk van je overneemt. Het stofzuigen en dweilen moet je wel in twee sessies doen maar mits een beetje planning lukt dit makkelijk. De robot zelf kan je ook instellen om schoon te maken wanneer je niet thuis bent dus dan is er al een deel van het werk gedaan wanneer je thuiskomt. Voor honden- en kattenharen is hij uitermate geschikt en ook qua batterijduur doet hij het meer dan voldoende. Als de batterij leeg is rijdt hij in ieder geval ook gewoon zelf terug naar zijn laadstation.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Tweakers.net: 4/5 uit 4 reviews
 • Bol.com: 4.9/5 uit 14 reviews
 • BesteProduct.nl: 7.1/10 uit 1 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

59/100: Qua zuigprestatie scoort de Zoef Robot Bep BS200Z ondermaats. Hij heeft slechts een luchtwatt van 7, terwijl de gemiddelde luchtwatt prestatie voor robotstofzuigers op 9,7 luchtwatt ligt. Zwaarder vuil blijft hierdoor liggen en er wordt minder grondig schoongemaakt. Na het stofzuigen kan je wel de dweilfunctie laten uitvoeren zodat er toch nog wat achtergebleven stof en vuil kan worden weggenomen. Bep volgt een intelligente schoonmaakroute, wat wil zeggen dat er rechte lijnen gevolgd worden in plaats van willekeurig door de ruimtes te rijden. Er is ook de mogelijkheid om een tijdschema in te stellen om hem bijvoorbeeld ‘s nachts te laten rondrijden. Dit is zeker niet storend aangezien Bep maar 58 decibel geluid maakt.

Gebruiksgemak

90/100: Bep is ontworpen om mensen het leven makkelijker te maken en taken over te nemen op een zo gebruiksvriendelijke manier. Neem bijvoorbeeld het tijdschema dat je kan instellen om ‘s nachts of andere specifieke tijdstippen te laten schoonmaken. Bep kan naast stofzuigen ook dweilen. Met enkele klikken verander je de robot van een stofzuiger naar een dweilrobot. Wanneer de batterij van de robot leeg is hoef je hem ook niet te gaan zoeken doorheen het huis omdat Bep zelf terugkeert naar zijn laadstation. Wat je wel zelf moet doen is op tijd en stond de stofcontainer leegmaken.

Batterij

85/100: De batterij van de Zoef Robot Bep BS200Z robotstofzuiger gaat met 120 minuten ongeveer een kwartier langer mee dan de gemiddelde robotstofzuiger. Qua oplaadtijd heeft hij dan weer een half uur langer nodig om van volledig leeg naar volledig vol te gaan. De capaciteit van de stofcontainer, 0,5 liter, staat wel perfect in verhouding met de batterijduur. Algemeen gezien krijgt de Zoef Robot Bep BS200Z dus een goed rapport voor zijn batterij.

Specificaties via Zoefrobot.nl:

 • Vermogen: 28 watt
 • Volume van het stofreservoir: 0,5 liter
 • Gebruikstijd: 120 min
 • Oplaadtijd: 240 min

Verdict

Deze robotstofzuiger is eerder geschikt voor mensen met huisdieren. Het dierenhaar wordt goed opgezogen maar verder heeft Bep geen prima zuigkracht. De dierenharen worden in eerste plaats opgezogen en daarna is het aangeraden om de dweilfunctie nog te laten uitvoeren. Aangezien de oplaadtijd vrij lang is kan poetsen toch iets langer duren dan gewild. Er zijn een heel pak robotstofzuigers verkrijgbaar met een sterkere zuigkracht dus wie eerder een allround toestel zoekt, is Bep niet de meest geschikte optie.

7.8 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
5.9
Batterij
8.5
Gebruiksgemak
9.0
Voordelen
 • Geschikt voor huisdieren.
 • Aardig geprijst.
 • Stil.
Nadelen
 • Slechte zuigkracht.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

een × 5 =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken