JAP Appliances RS30

€199,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: JAP Appliances RS30 - Smart robotstofzuiger met dweilfunctie - Wifi en afstandsbediening - Zwart - €199,95

Met de JAP Appliances RS30 sla je twee vliegen in één klap. Naast stofzuigen dweilt hij namelijk ook, en dat maar liefst 100 minuten lang. Het beweegt zich van kamer naar kamer over drempels tot maximaal 3 centimeter. Structuur is iets wat de JAP Appliances RS30 kenmerkt. Hij maakt namelijk systematisch schoon en beweegt lijn per lijn en kamer per kamer zonder ook maar een centimeter over te slaan. Dankzij de UVC-desinfectie wordt er niet alleen schoongemaakt maar worden ook bacteriën gedood. Bedienen doe je dit toestel via het toestel zelf of via een mobiele applicatie. Lekker handig en duidelijk!

Wat zegt de consument

In het begin moet je een beetje studeren op de werking van de JAP Appliances RS30, zeker omdat de bijgeleverde handleiding heel beperkt en niet in het Nederlands is, maar eens je met het toestel vertrouwd is werkt hij prima. Hij maakt systematisch schoon in rechte lijnen waardoor hij niets vergeet. Ook tapijten gaat hij vlot over en zuigt hij schoon. Na het stofzuigen kan je hem met enkele klikken omvormen tot een dweilrobot en ook hier gaat hij grondig te werk, tot het tapijt toe!

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Bol.com: 4.2/5 uit 14 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

59/100: In vergelijking met andere robotstofzuigers doet de JAP Appliances RS30 het qua luchtwatt helemaal niet goed. Deze robotstofzuiger heeft maar een luchtwatt van 7 terwijl de gemiddelde robotstofzuiger een luchtwatt van 9,7 haalt. Deze lage zuigkracht wordt enigszins gecompenseerd door de dweilfunctie die je er gratis bij hebt. Deze extra functie kan na het stofzuiger het fijnere stof dat de stofzuiger vergeten is opnemen. De JAP Appliances RS30 maakt schoon in rechte banen en kamer per kamer waardoor er geen hoeken of kantjes vergeten worden en je kan het toestel ook een tijdschema opleggen. Qua geluid doet de JAP Appliances RS30 het met 60 decibel nog net iets beter dan het gemiddelde dat op 60,9 decibel ligt.

Gebruiksgemak

90/100: De JAP Appliances RS30 is een erg gebruiksvriendelijk apparaat. Je kan het bijvoorbeeld een tijdschema opleggen om op vaste dagen en momenten schoon te maken zodat het toestel autonoom werkt. Wat je wel zelf moet doen is zijn stofcontainer leegmaken want dit kan hij niet zelf. Verder is het ook een intelligente robot die zijn eigen accuniveau bijhoudt en tijdig terugkeert naar zijn laadstation om de batterij weer op te laden.

Batterij

80/100: Met een volledig opgeladen batterij kan de JAP Appliances RS30 ongeveer 100 minuten stofzuigen. Haar stofcontainer is 0,6 liter groot dus zeker meer dan voldoende groot om de hele sessie te doorstaan. Toch is deze gebruikstijd 5 minuten minder lang dan de gemiddelde gebruiksduur van batterijen van robotstofzuigers en ook qua oplaadtijd heeft de JAP Appliances RS30 meer tijd nodig. Waar de gemiddelde robotstofzuiger 209,7 minuten nodig heeft, heeft de JAP Appliances RS30 maar liefst 5 uur of 300 minuten nodig om weer volledig op te laden.

Specificaties via Bol.com:

 • Vermogen: 28 watt
 • Volume van het stofreservoir: 0,6 liter
 • Gebruikstijd: 100 min
 • Oplaadtijd: 300 min

Verdict

De JAP Appliances RS30 heeft in vergelijking met andere robotstofzuigers een zwakke zuigkracht. Hou je van precisie en wil je een superieur resultaat? Dan kijk je best verder naar een andere robotstofzuiger met een hogere zuigkracht. Wat de JAP Appliances RS30 wel heeft is een dweilfunctie maar dan moet je de robot twee keer laten werken. Als je een groot huis hebt en de batterij dus tussen twee sessies moet laten opladen is de JAP Appliances RS30 ook geen interessant apparaat want de batterij opladen duurt maar liefst 5 uur.

7.6 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
5.9
Batterij
8.0
Gebruiksgemak
9.0
Voordelen
 • Dweilfunctie.
 • Automatisch opladen en starten.
 • Op afstand bedienbaar.
Nadelen
 • Zwakke zuigkracht.
 • Prijzig.
 • Slechte batterij.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

drie × vier =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken