iLife V5s Pro

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: iLife V5s Pro Intelligente Robot Stofzuiger - 2 in 1| Dweilfunctie - €0,00

Vind jij stofzuigen ook zo’n vervelende en tijdrovende huishoudelijke klus? En wat als je deze klus nu eens zou doorspelen aan een professionele robotstofzuiger? De iLife V5s Pro is bovendien niet alleen een robotstofzuiger, hij kan ook nog eens dweilen! Laat de robot rustig heel je huis stofzuigen en verwissel nadien zijn stofcontainer met de watertank voor een optimaal resultaat. Het is bovendien een slim toestel dat onder andere voorwerpen en afgronden detecteert met behulp van ingebouwde sensoren en het vindt na het schoonmaken ook de weg terug naar zijn oplaadstation. Met de iLife V5s Pro kan je dus opnieuw zorgeloos thuiskomen en dat in een schoon huis.

Wat zegt de consument

Prijs-kwaliteit is dit zeker geen slechte aankoop maar er zijn waarschijnlijk wel toestellen die beter zuigen en die vooral minder vastlopen. Voordat je de iLife V5s Pro aan het werk zet controleer je best even of alle obstakels weg zijn en of hij vlot van kamer naar kamer kan rijden. Drempels heeft hij meermaals al last mee gehad en soms blijft hij daar gewoon op vaststeken. Ook lijkt hij soms bepaalde zones te vergeten omdat hij niet in vaste banen rondrijdt maar willekeurig door de ruimte. De dweilfunctie is wel een meerwaarde om het vergeten stof op te nemen.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • nl.gearbest.com: 4,8/5 uit 745 reviews
 • Bol.com: 4,5/5 uit 53 reviews
 • consumentenbond.nl: 3,9/5 uit 2461 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

55/100: De iLife V5s Pro is een robotstofzuiger met dweilfunctie en het is vooral die dweilfunctie die het verschil maakt. Qua zuigkracht scoort de robotstofzuiger namelijk ondermaats. Waar de gemiddelde robotstofzuiger een luchtwatt prestatie van 9,7 haalt, haalt deze iLife V5s Pro slechts 6 luchtwatt. Gelukkig is er dus nog de dweilfunctie om vuil weg te werken. De robot rijdt ook willekeurig in plaats van in rechte banen rond in je huis, waardoor het risico ontstaat dat er zones vergeten worden. Wat wel heel positief is aan de iLife V5s Pro is dat je hem gerust ’s nachts kan laten rondrijden want hij maakt heel weinig lawaai. De iLife V5s Pro produceert 40 decibel geluid, terwijl de gemiddelde robotstofzuiger maar liefst 60,9 decibel geluid produceert.

Gebruiksgemak

80/100: Goede punten voor de iLife V5s Pro zijn er voor gebruiksgemak. Met behulp van de afstandsbediening kan je het apparaat een tijdschema opleggen zodat het toestel bijvoorbeeld schoonmaakt wanneer je op het werk bent of de deur uitgaat voor boodschappen. Op die manier gun je jezelf de luxe om thuis te komen in een nette woning. De robot keert na zijn schoonmaakwerk zelf terug naar het laadstation waar je hem dus steeds kan terugvinden om zijn stofcontainer leeg te maken.

Batterij

90/100: Een hele hoge score krijgt de iLife V5s Pro voor batterijprestaties. Zowel qua oplaadtijd en gebruikstijd doet de iLife V5s Pro het beter als zijn concurrenten. De iLife V5s Pro heeft slechts 120 minuten nodig om weer volledig op te laden, terwijl de gemiddelde robotstofzuiger hier 209,7 minuten voor nodig heeft. Ook qua gebruikstijd doet de iLife V5s Pro het een goede 15 minuten beter als haar concurrenten. Het enige punt van kritiek dat gegeven kan worden is dat het opvangreservoir met een inhoud van 0,2 liter misschien relatief klein is.

Specificaties via www.iliferobot.com:

 • Vermogen: 20 watt
 • Volume van het stofreservoir: 0,2 liter
 • Gebruikstijd: 120 min
 • Oplaadtijd: 120 min

Verdict

Qua zuigkracht vind je zonder veel zoeken robotstofzuigers die het een pak beter doen. De iLife V5s Pro wil duidelijk uitpakken met haar dweilfunctie en is een beetje de focus van haar primaire taak (stofzuigen) verloren. Maar in combinatie is het zeker geen slechts product en krijg je waar voor je geld. Het feit dat je een tijdschema kan instellen is zeker en vast ook een troef voor drukke gezinsmensen die structuur proberen te behouden door vooraf dingen in te plannen.

7.5 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
5.5
Batterij
9.0
Gebruiksgemak
8.0
Voordelen
 • Dweilfunctie.
 • Stil.
 • Tijdschema.
Nadelen
 • Slechte zuigkracht.
 • Kleine opvangreservoir.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

1 + 5 =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken