iLife V50

€259,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: iLife w400 - De Nieuwe Generatie Dweilrobot Pro Intelligentie - Robot - Stofzuiger - Dweilen - Dweilstok - Schoonmaken - Zwart / Grijs - Schoon - 0.95 Liter - Vloerwisser Dweilsysteem - Met Afstandsbediening - €259,95
Price history
×
Price history for iLife w400 - De Nieuwe Generatie Dweilrobot Pro Intelligentie - Robot - Stofzuiger - Dweilen - Dweilstok - Schoonmaken - Zwart / Grijs - Schoon - 0.95 Liter - Vloerwisser Dweilsysteem - Met Afstandsbediening
Latest updates:
 • € 259,95 - 19 januari 2023
 • € 199,99 - 5 januari 2023
Since: 5 januari 2023
 • Highest Price: € 259,95 - 19 januari 2023
 • Lowest Price: € 199,99 - 5 januari 2023

De iLife V50 is met zijn mooie witte kleur en strak ontwerp niet alleen een handige tool in huis maar ook bijna een design object. Het toestel is ontworpen om de gebruiker maar liefst twee huishoudklussen te ontnemen: stofzuigen én dweilen. Er kan bovendien via de meegeleverde afstandsbediening een tijdsplanning ingesteld worden om het toestel te laten werken op momenten dat er niemand in huis is zodat je huis met andere worden schoongemaakt wordt in afwachting tot uw thuiskomst. Met een hoogte van 8 centimeter geraakt de iLife V50 ook onder heel wat meubels en hij kan zich van kamer tot kamer bewegen mits er geen drempels hoger dan 1,2 centimeter op zijn route liggen. Een handige bondgenoot om in huis te hebben!

Wat zegt de consument

Door zijn systematische manier van schoonmaken komt de robot overal en worden geen hoekjes of kantjes vergeten. Qua zuigprestaties kan het beter, maar in combinatie met de dweilfunctie is het toestel zeker een interessante aankoop. Het is handig dat je hem kan laten werken wanneer je zelf niet thuis bent want het toestel maakt vrij veel lawaai, bijna zoveel als een gewone stofzuiger. Hij beweegt zich rond en over objecten en wanneer hij vast komt te zitten kan hij zich meestal zelf terug loswrikken.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • consumentenbond.nl: 5/5 uit 2 reviews
 • Bol.com: 4,7/5 uit 9 reviews
 • myrobotcenter.eu: 5/5 uit 1 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

51/100:  iLife wil met de iLife V50 uitpakken als een robotstofzuiger die twee taken kan uitvoeren: stofzuigen en dweilen maar helaas komt het toestel sterk te kort als het aankomt op stofzuigen. Een luchtwatt prestatie van 6 is veel te weinig om zwaarder stof goed op te nemen waardoor dweilen ook noodzakelijk wordt en je dus bijna verplicht bent om de robot twee keer te laten rijden. Je kan wel een tijdschema instellen om het stofzuigen al achter de rug te hebben wanneer je thuiskomt van het werk bijvoorbeeld en dan enkel de robot nog eens opnieuw moet activeren voor het dweilen. Het is ook fijn dat de robot een intelligente schoonmaakroute volgt en geen zones vergeet. Met 68 decibel geluid is de iLife V50 ook iets luidruchtiger dan de gemiddelde robotstofzuiger die maar 60,9 decibel geluid produceert.

Gebruiksgemak

90/100:  De iLife V50 is een slimme robotstofzuiger die objecten detecteert, gehoorzaam is en bewust is van zichzelf. Hij houdt onder meer zijn eigen batterijniveau bij zodat hij tijdig kan terugkeren naar zijn laadstation en volgt voorgeprogrammeerde tijdschema’s op als commando’s. Het enige wat je wel zelf nog moet doen is de stofcontainer leegmaken en vervangen door de watertank als je de robot ook nog wil laten dweilen.

Batterij

84/100: De hoogste score krijgt de iLife V50 voor batterijprestatie. Met een gebruikstijd van 120 minuten gaat de batterij van de iLife V50 ruim een kwartier langer mee dan haar gemiddelde concurrent. De batterij heeft wel zijn tijd nodig, 350 minuten maar liefst, om nadien weer volledig op te laden. Dit is meer dan twee uur langer dan zijn concurrenten, maar de robot keert natuurlijk wel zelf terug naar het laadstation na het stofzuigen om opnieuw op te laden. Mits een beetje planning is de batterij dus volledig opgeladen wanneer je thuiskomt en de robot wil laten dweilen. Ook de verhouding tussen de inhoud van het stofreservoir (0,4 liter) en de batterijduur staat in perfecte verhouding.

Specificaties via iliferobot.com:

 • Vermogen: 20 watt
 • Volume van het stofreservoir: 0,4 liter
 • Gebruikstijd: 120 min
 • Oplaadtijd: 350 min

Verdict

Als je de robot enkel wil gebruiken als robotstofzuiger of weinig harde vloeren hebt in huis, dan kijk je beter uit naar een andere robot met sterkere zuigkracht. De iLife V50 robotstofzuiger moet het namelijk vooral hebben van zijn combinatie stofzuigen en dweilen, en dit werkt enkel echt goed op harde ondergronden. Verder is het wel een mooi en handig toestel om in huis te hebben. Het werkt heel gebruiksvriendelijk en ook qua batterijprestaties valt er weinig op te merken.

7.5 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
5.1
Batterij
8.4
Gebruiksgemak
9.0
Voordelen
 • Intelligent schoonmaakroutine.
 • Dweilfunctie.
Nadelen
 • Luid.
 • Slechte zuigkracht.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

vijf × vijf =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken