Ecovacs Deebot OZMO SLIM10

€299,00

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs

De Ecovacs DEEBOT OZMO Slim10 is een robotstofzuiger die werk van u overneemt en bij het ontwerp is rekening gehouden met de verwachting van de consument en vaak voorkomende obstakels. Zo is het toestel slechts 5,7 centimeter hoog zodat hij makkelijk onder bijna alle meubels kan, net enkel om te stofzuigen maar ook om te dweilen! Niets zo storend dan een robot die kris kras door de ruimte rijdt en daar heeft Ecovacs op ingespeeld. De Ecovacs DEEBOT OZMO Slim10 maakt systematisch schoon: lijn per lijn en kamer per kamer. Zo zie je meteen waar hij al schoongemaakt heeft en hou je gemakkelijker het overzicht. In tegenstelling tot vele andere robotstofzuiger beschikt de Ecovacs DEEBOT OZMO Slim10 niet over een centrale borstel onderaan het toestel maar over een brede zuigopening. Dit verhinderd verstopping en haren die vast komen te zitten in een borstel.

Wat zegt de consument

Het is een mooie en praktische robotstofzuiger, zeker omwille van het feit dat de robotstofzuiger ook kan stofzuigen. Maar het is ook een fragiele robotstofzuiger. Hij loopt bijvoorbeeld vast maar detecteert niet meteen dat hij vast zit en richt zichzelf schade toe waarna je de moeilijk vindbare vervangende onderdelen moet gaan bestellen. Je blijft dus beter in de buurt dan hem van op afstand te laten werken, terwijl hij eigenlijk toch ontworpen is om zelfstandig te kunnen werken. Het toestel ziet er mooi uit maar maakt in vergelijking met andere robotstofzuigers toch redelijk veel lawaai.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Coolblue.nl: 8.8/10 uit 20 reviews
 • Bol.com: 4.5/5 uit 2 reviews
 • consumentenbond.nl: 3.9/5 uit 195 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

70/100:  De zuigprestatie van de Ecovacs DEEBOT OZMO Slim10 is niet iets om mee uit te pakken. Hoewel hij met 11 luchtwatt wel nog sterker zuigt als de gemiddelde robotstofzuiger zou je van dit toestel meer verwachten. Hij heeft geen borstel en moet dus eigenlijk al het stof verzamelen met behulp van zijn zuigkracht en –mond. Gelukkig beschikt het toestel dan wel over een dweilfunctie om de zwakkere zuigkracht te compenseren. De Ecovacs DEEBOT OZMO Slim10 maakt op een intelligente manier schoon en beweegt zich van kamer naar kamer in rechte lijnen. Opvallend is dat deze robotstofzuiger veel meer lawaai maakt dan de gemiddelde robotstofzuiger. De Ecovacs DEEBOT OZMO Slim10 produceert 68 decibel geluid terwijl de gemiddelde robotstofzuiger maar 60,8 decibel geluid produceert.

Gebruiksgemak

90/100:  De Ecovacs DEEBOT OZMO Slim10 is een fijn en handig toestel om in huis te hebben omdat je hem een tijdschema kan opleggen en hij op basis hiervan zelfstandig aan de slag kan gaan. Even schema opleggen of via de app in werking laten treden en je komt thuis in een schoon huis. Wanneer de robot detecteert dat zijn batterij bijna leeg is zoekt hij zelf zijn laadstation op om op te laden. Je hoeft dus ook niet op zoek te gaan naar de robot wanneer je thuiskomt. Enkel het stofreservoir legen, dat moet je wel zelf doen.

Batterij

70/100: De batterij van de Ecovacs DEEBOT OZMO Slim10 is statisch gezien minder goed dan de gemiddelde robotstofzuiger. Waar de gemiddelde robotstofzuiger over een batterij beschikt die 105,2 minuten kan werken en 209,7 minuten nodig heeft om op te laden gaat die van de Ecovacs DEEBOT OZMO Slim10 slechts 100 minuten mee en heeft ze 240 minuten nodig om opnieuw volledig op te laden. De gebruikstijd is wel ergens logisch verklaarbaar aangezien het stofreservoir een capaciteit heeft van 0,3 liter.

Specificaties via Ecovacs.com:

 • Vermogen: 47 watt
 • Volume van het stofreservoir: 0,3 liter
 • Gebruikstijd: 100 min
 • Oplaadtijd: 240 min

Verdict

Vooral in huizen zonder drempels of obstakels doet de Ecovacs DEEBOT OZMO Slim10 het goed, en kan hij vrij bewegen terwijl hij alleen thuis is. Op tapijten en deurdrempels loopt hij vrij makkelijk vast en kan hij zichzelf beschadigen. Hij is ook ideaal voor mensen met huisdieren die haren verliezen. De Ecovacs DEEBOT OZMO Slim10 beschikt niet over een borstel om de haren direct te kunnen opzuigen en te vermijden dat de borstel vol haren komt te zitten. Nadien neemt hij met de dweilfunctie het kleinste stof op. Hij valt niet in de goedkoopste categorie robotstofzuigers, dus eigenlijk had hij wel beter kunnen scoren op vlak van batterij en zuigprestatie.

7.7 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
7.0
Batterij
7.0
Gebruiksgemak
9.0
Voordelen
 • Geschikt voor huisdieren.
 • Geschikt voor woningen met weinig obstakels.
 • Krachtige zuigkracht.
 • Dweilfunctie.
Nadelen
 • Niet geschikt voor huizen met veel obstakels.
 • Niet handig met tapijt/stof vloer.
 • Prijzig.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

18 − vijftien =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken