Beste Koop
Tristar KR-2156

Tristar KR-2156

€31,95

Best deal at: expert.nlexpert.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Tristar KR-2156 Kruimelzuiger - €31,95
Last Amazon price update was: 3 februari 2023 12:09
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Tristar KR-2156  is een kruimeldief van de oude stempel. Met een design die je voor je vrienden en buren wilt verhullen, dus zal de Tristar waarschijnlijk in de voorraad kast komen te hangen. Geen probleem mee natuurlijk, als je hem maar kunt bereiken om hem te gebruiken, want werken kan de KR-2156 toch wel als de beste. Hij is verbazingwekkend stil en heeft ook nog eens de capaciteit om zowel droog vuil als vloeistoffen op te zuigen. Een pareltje voor weinig geld.

Zuigkracht

Eigenlijk begint de KR-2156 hier al met minpunten vanwege de schokerende statistieken. Want het vermogen is niet al te hoog bij deze stofzuiger. We hebben namelijk maar een vermogen van 10.8 Watt kunnen meten. Dit ligt ver onder het gemiddelde vermogen uit onze test, namelijk 21 Watt. Niet alleen heeft de Tristar KR-2156 een erg laag vermogen, maar met een door ons gemeten luchtwatt van 5 Watt ligt hij ver onder het gemiddelde uit onze test: 14 Watt. De reddende factor is hier toch wel dat hij niet zoveel Wattage nodige heeft om goed te zuigen, vanwege zijn compacte model en relatief lage bereik. Dit zorgt voor een score van 71.

Batterij

Ook hier komt de Tristar verrassend uit de bus. Niet alleen positief maar ook negatief. De NiMH batterij levert een mooie gebruiksduur op van maar liefst 15 min, wat ruim boven het gemiddelde van onze test ligt van 10,6 min. Dit zorgt voor een zeer hoge score natuurlijk, ware het niet dat de laadtijd absurd lang is met 16 uur. Dit is veel langer dan het gemiddelde uit onze test van ± 9 uur. Het ligt eraan hoe snel je ‘m nodig hebt, maar vanwege de lange gebruiksduur toch een heel erg mooie score van 78.

Geluid

Nog een voordeel aan deze kruimeldief, is dat hij geen intense herrie maakt. Hij produceert namelijk maar een door ons gemeten geluid van 60 dB! Om het even voor je in perspectief te zetten: dit staat ongeveer gelijk aan het geluid van een normaal gesprek of een vaatwasser. Je hoort hem dus wel, maar het geluid is niet bepaald storend of overweldigend. Tevens valt dit onder het gemiddelde van onze test, wat neerkomt op 78 dB. Oftewel, prima om te gebruiken in de buurt van kinderen of huisdieren, en dat kan een voordeel zijn voor veel personen!

Extra´s

Al hebben we het hier over een zeer goedkoop model, toch hebben de fabrikanten bij Tristar eraan gedacht om te zorgen voor wat extra´s. Wat mij betreft is dat iets wat niet ongemeld mag blijven. Zelfs in modellen die 3x zoveel kosten komen we niet altijd een borsteltje tegen voor delicate oppervlakten. En daarnaast heeft de kruimeldief ook een zuigmond voor vloeistoffen en een kierenzuiger. Dit bij elkaar opgeteld is toch wel goed voor een veelbelovende score van 87.

Conclusie

De Tristar KR-2156 is eigenlijk maar een vreemd ding. Saaie en ouderwetse vormgeving, en daardoor een laag prijskaartje. Lange gebruikstijd, maar ook een enorm lange laadtijd.  Al met al een gemixt gevoel, maar vanwege de lange gebruikstijd en ook vanwege zijn relatief stille geluid scoort hij een overall score van 80. Als we alleen op gebruiksgemak zouden scoren, dan kwamen we uit op een bijna perfecte score van 92.

Uitermate geschikt voor het incidenteel opruimen van redelijke ruimtes of stoffen. Hij leverde geen wereldprestaties op tijdens de test, maar deed vakkundig zijn werk. aan te raden voor bijv de camping of de auto. Doet zijn werk overal even goed en zou in elke berging niet misstaan.

8 Total Score
Testrapport

Zuigkracht
7.1
Accu
7.8
Gebruiksvriendelijkheid
9.2
Voordelen
  • Erg stil
  • Compact
  • Zowel nat als droog te gebruiken
Nadelen
  • Weinig zuigkracht
  • ¨goedkoop¨ design en uiterlijk
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

4 × 4 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken