H. Koenig kruimelzuiger

€58,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: H.Koenig - Kruimelzuiger - €58,95

Zoek je een kruimeldief die qua gebruikstijd iets langer mee gaat dan de middelde kruimeldief met een redelijke zuigkracht? Dan zou dit model van H.Koenig een mooie tussenweg kunnen zijn. Dit model biedt een aantal handige specificaties die snel schoonmaken gemakkelijker maken. Daarnaast is de oplaadtijd van dit model vrij kort, waardoor je deze dus meerdere malen op een dag kan gebruiken.

Wat zegt de consument?

De kwaliteit van deze kruimeldief is uitstekend, met een zeer goede krachtige zuigkracht. Dit model is zeer degelijk uitgevoerd. Het oplaadsysteem is zo gemaakt dat het makkelijk is om de kruimeldief in de lader te plaatsen. Het leegmaken van de kruimel opvangbak gebeurd door een knop in te drukken aan de zijkant van de kruimeldief. Het opvangbakje is dan heel gemakkelijk te verwijderen van de kruimeldief en je kunt het filter gemakkelijk verwijderen om schoon te maken, en ook de binnenkant van de kruimeldief is eenvoudig te reinigen.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 4.7/5 uit 18 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

70/100:
Dit model heeft niet de hoogste zuigkracht in onze test. Het scoort 28 in onze luchtwatt test. Het totale vermogen van dit model is 85. Een voordeel van een iets lagere zuigkracht is wel dat je dit model wat langer kan gebruiken. Erg krachtige kruimeldieven zijn vaak na tussen de 6 en 10 minuten al leeg. Dat je iets inlevert aan zuigkracht, hoeft dus niet per se slecht te zijn, want het is nog steeds een heel degelijke score. Met 79 dB maakt dit apparaat een gemiddeld geluid.

Gebruiksgemak

83/100:
H.Koenig heeft een aantal maatregelen genomen om dit apparaat gebruiksvriendelijk te maken. Zo werkt deze met een aantal verschillende opzetstukken waar je vuil of stof mee op kan zuigen. Al deze accessoires kunnen bewaard worden in de kruimeldief zelf, zodat je deze accessoires nooit zult kwijtraken. Erg handig. Ook is deze kruimeldief met 1.2 kilo niet bijzonder zwaar. De knoppen spreken voor zich, en ook de reservoirs voor het opvangen van het stof en vuil zijn duidelijk herkenbaar, en eenvoudig te openen.

Batterij

90/100:
De batterij is het sterkste punt van deze kruimeldief. De Lithium-batterij heeft in dit model twee grote voordelen. Ten eerste kan deze relatief lang mee. Je hebt 15 minuten om het apparaat te gebruiken voor deze leeg is. Ten tweede is de oplaadtijd erg kort. Deze bedraagt slechts 150 minuten, waardoor je meerdere malen op een dag je apparaat kan gebruiken. Dit is een groot pluspunt ten opzichte van andere apparaten, die je soms maar maximaal één keer per dag kan gebruiken. Het oplaadstation is gemakkelijk te gebruiken en bevestigen.

Specificaties via hkoenig.com:

  • Vermogen: 85 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.8 liter
  • Gebruikstijd: 15 min
  • Oplaadtijd: 150 min

Verdict

Dit apparaat van H.Koenig is een mooie mix tussen de kwaliteit van de batterij, het gebruiksgemak en een redelijke zuigkracht. Dat, samen met het interessante design met handige accessoires die je niet kwijt kan raken omdat ze in het apparaat opgeborgen kunnen worden, maakt het een prima keuze voor een consument die prijs/kwaliteit en prestatie belangrijk vindt.

8.1 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
7.0
Accu
9.0
Gebruiksgemak
8.3
Voordelen
  • Goede gebruikstijd
  • Korte oplaadtijd
Nadelen
  • Niet de hoogste zuigkracht
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

elf − acht =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken