BLACK+DECKER PD1420LP-QW

€136,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: BLACK+DECKER PD1420LP-QW - Kruimeldief - €136,95
Price history
×
Price history for BLACK+DECKER PD1420LP-QW - Kruimeldief
Latest updates:
  • € 136,95 - 24 oktober 2020
  • € 135,00 - 17 oktober 2020
  • € 129,00 - 10 oktober 2020
  • € 124,50 - 3 oktober 2020
Since: 3 oktober 2020
  • Highest Price: € 136,95 - 24 oktober 2020
  • Lowest Price: € 124,50 - 3 oktober 2020

De stevige BLACK+DECKER PD1420LP-QW is een handig toestel voor het kleinere stofzuigwerk. Het maakt de moeilijk bereikbare plekken feilloos schoon zonder dat je er veel tijd mee verliest. De 1.5 meter lange zuigslurf zorgt ervoor dat je tussen radiators en achter kasten en zetels ook makkelijk stof kan wegnemen. Meegeleverd worden ook een 2 in 1 kierenzuiger met zachte borstel, lange kierenzuiger en een speciale borsten voor het verwijderen van dierenhaar. Onderscheidend voor de BLACK+DECKER PD1420LP-QW is de ECO Smart Charging. Dankzij deze specificatie laadt de kruimelzuiger vier keer sneller op dan andere kruimelzuigers. Daarnaast stop het toestel ook automatische met opladen wanneer de batterij volledig vol is. Tot slot is er nog de Cyclonic Action en drievoudige luchtfiltratie die voor uitstekende prestaties zorgen en de levensduur van het toestel verlengen.

Wat zegt de consument

Je betaalt er misschien ietsje meer voor, maar je krijgt er wel een stevig, goed werkend product voor. De BLACK+DECKER PD1420LP-QW is een stevig product dat dankzij de bijgeleverde hulpstukken eigenlijk een oplossing biedt voor al je kuisproblemen. Zeker de 1,5 meter lange zuigslang is super handig, omdat het apparaat daardoor eigenlijk een beetje omgevormd wordt door een lichte, draadloze stofzuiger. Stofzuigen doet hij prima. Zuigkracht valt zeker en vast niet over te klagen en ook qua opladen doet hij het prima.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

82/100: Uit onze testen is gebleken dat de luchtwatt voor de BLACK+DECKER PD1420LP-QW 11 luchtwatt bedraagt, terwijl dit gemiddeld 14 luchtwatt is. Hieruit besluiten we dus dat de zuigprestaties van dit toestel meer dan goed zijn. De BLACK+DECKER PD1420LP-QW werkt ook op basis van een Cyclonic Action en drievoudige luchtfiltratie systeem wat zorgt voor betere zuigprestaties en een langere levensduur van het apparaat.

Gebruiksgemak

85/100: De BLACK+DECKER PD1420LP-QW zuigt erg krachtig waardoor je geen herhaalbewegingen hoeft te doen. De bijgeleverde mondstukken en 1,5 meter lange zuigslang zorgen er ook voor dat je overal zonder problemen bij kan en je je amper hoeft te bukken. Verder is het toestel uitgerust met enkele handige snufjes zoals indicatielichtjes voor de batterij. In het laadstation kan je ook alle attributen opbergen zodat alles altijd mooi opgeruimd is.

Batterij

65/100: Dankzij het Cyclonic Action mechanisme en de en drievoudige luchtfiltratie worden betere prestatie gehaald dan bij andere kruimelzuigers en dus haal je meer resultaat met een batterijduur. Wat de score qua batterij waarschijnlijk het meeste positief beïnvloedt is de ECO Smart Charging waardoor de kruimelzuiger vier keer sneller oplaadt dan andere kruimelzuigers. Het laadstation schakelt zichzelf ook uit wanneer de accu volledig geladen is zodat de batterij niet beschadigt geraakt. Na een volledige oplaadbeurt werkt de kruimelzuiger ongeveer 13 minuten

Specificaties via blackanddecker.nl:

  • Volume van het stofreservoir: 560 ml
  • Gewicht: 1.42 kg
  • Maximale zuigkracht: 28.8 watt

Onze ervaring:

  • Zuigprestatie: 82/100
  • Gebruiksgemak: 85/100
  • Levensduur batterij: 65/100

Scores via verschillende andere platforms:

  • blokker.nl: 8.3/10 uit 11 reviews
  • Bol.com: 4.6/5 uit 19 reviews
  • Coolblue: 8.5/10 uit 33 reviews

Verdict

Met de 1,5 meter lange zuigslurf die op de kruimelzuiger te monteren is, kan je dit toestel bijna aanzien als een kleine draadloze stofzuiger. Hij levert prima zuigprestaties, is makkelijk in gebruik en ook qua batterij doet hij het goed. Hij is misschien ietsje duurder door de verschillende extra attributen en technologieën maar je krijgt wel waar voor je geld.

7.7 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.2
Batterij
6.5
Gebruiksgemak
8.5
Voordelen
  • ECO Smart Charging
  • Cyclonic Action
  • Drievoudige luchtfiltratie
  • Zuigslang en opzetstukken
Nadelen
  • Vrij groot qua model
  • Lawaaierig
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

19 − 15 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken