BLACK+DECKER NVB115-QW

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Black & Decker NVB 115-QW - Kruimeldief - €0,00

Zoek je naar een kruimeldief van licht gewicht die je eenvoudig kan gebruiken in het huis, voor verschillende doeleinden? De Black&Decker NVB115QW is zo’n model. De meeste apparatuur van Black&Decker is wat zwaarder en soms wat meer geschikt voor gebruik rondom bijvoorbeeld klussen. We zijn benieuwd wat Black&Decker met dit model presteert.

Wat zegt de consument?

Mooi stil, licht en klein en compacte kruimeldief. Andere modellen van Black&Decker voelen vaak wat zwaarder en lomper aan. Bovendien mooi dat het reservoir zichtbaar is zodat je kan zien wanneer het model te vol is. Fijne kruimelzuiger, makkelijk in gebruik. Niet super krachtig, maar sterk genoeg om na de broodmaaltijd de kruimels van de grond te zuipen.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 4.2/5 uit 145 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

63/100:
Voor een kruimelzuiger is de zuigprestatie erg belangrijk. We meten de zuigprestatie van een stofzuiger door te kijken naar de verhouding tussen de luchtwatt score en het vermogen. Deze verhouding is voor dit model vrij matig. Het vermogen van dit model is 11 watt en de gemeten luchtwatt score is 5. Het is dus niet het meest krachtige model op de markt.
Qua geluid scoort dit model wel net iets beter. Met 68 dB is dit model niet zo luid als de meest modellen in onze test.

Gebruiksgemak

61/100:
Op zich is dit model vrij gebruiksvriendelijk, ware het niet dat het niet zo’n groot stofreservoir heeft. Daarnaast is de gebruikstijd vrij kort, daar komen we bij het onderdeel batterij op terug. In de reviews en in onze test zien we terug dat dit apparaat niet zo makkelijk in gebruik is, onder anderen door de matige zuigkracht. Ook is de zuigmond niet voor alle verschillende soorten vuil even handig.

Batterij

60/100:
De batterij is de zwakke plek van dit model. Dat mes snijdt aan twee kanten: aan de ene kant is de gebruikstijd erg kort, met 8 minuten en daarnaast is de oplaadtijd erg lang, met 10 uur. Deze verhouding is vrij scheef. In onze test zien we normaal gesproken dat deze twee waarden gelijke tred houden, maar dat is bij dit model zeker niet het geval.

Specificaties via blackanddecker.nl:

  • Vermogen: 11 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.4 liter
  • Gebruikstijd: 8 min
  • Oplaadtijd: 600 min

Verdict

Deze kruimeldief zouden we niet aanbevelen. Dit model is niet zo prijzig, maar voor dit geld kun je een beter model vinden in onze test. Op elk onderdeel scoort dit model niet optimaal. De gebruikstijd is matig, het gebruiksgemak is onder de maat, en de batterij is erg zwak.
We kunnen geen reden bedenken om deze kruimelzuiger boven een ander model te verkiezen, tenzij je het uiterlijk van dit model echt heel erg mooi vindt of je een licht gewicht echt heel belangrijk vindt.

6.1 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
6.3
Accu
6.0
Gebruiksgemak
6.1
Voordelen
  • Lichtgewicht
Nadelen
  • Matige batterij
  • Matig gebruiksgemak
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

4 × twee =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken