BLACK+DECKER DVJ325BFSP-QW

€116,00

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Black & Decker DVJ325BFSP-QW Kruimeldief - €116,00

Maak kennis met de BLACK+DECKER DVJ325BFSP-QW, een krachtige kruimeldief die erg geliefd is bij dierenliefhebbers voor het handig meegeleverde opzetborsteltje dat in geen tijd dierenharen verwijdert. Daarnaast zit er nog een Cotton Fresh filter ingebouwd waardoor er na het opzuigen van de dierenharen nog een frisse geur wordt verspreidt. Het is een multi-inzetbaar toestel dat allerhande droog vuil in een handomdraai verwijderd dankzij een uittrekbaar mondstuk en handige opzetborstels. De BLACK+DECKER DVJ325BFSP-QW is uitgerust met een compacte Compressed Lithium-Ion die 40% lichter is als een gewone Lithium-ion batterij waardoor deze kruimeldief erg licht en compact uitvalt zonder hierbij in te boeten aan zuigkracht.

Wat zegt de consument

Voor het schoonmaken van zetels met kattenharen is deze kruimeldief een absolute droom. Het handige, roterende opzetstuk verwijdert in geen tijd het vervelend vastzittende dierenhaar. Maar ook voor ander droog stof en vuil is dit een heel fijn toestel. Etensresten, haren, fijn stof,… voor de BLACK+DECKER DVJ325BFSP-QW is niets te veel. De moeilijkere bereikbare plekjes bereik je dankzij de het uitschuifbare mondstuk, al moet je wel even oefenen hoe dit precies werkt. Het toestel heeft twee zuigstanden waarvan de hoogste stand erg sterk is. Let op waar je begint want de blaaslucht die uit de kruimeldief komt kan ervoor zorgen dat je een deel van het vuil wegblaast. De ingebouwde Cotton Fresh geurfilter is ook een unieke en fijne troef voor dit bijzondere toestel.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

95/100 – Qua zuigprestatie scoort dit toestel bijna het maximum van de punten. De BLACK+DECKER DVJ325BFSP-QW is uitgerust met een Compressed Lithium-ion, een erg krachtige maar compacte batterij die geweldig presteert. Je verwijdert er in een handomdraai alle soorten droog stof, kruimels, haren, aarde en gemorste etenswaren mee. De extra meegeleverde roterende dierenborstel is daarnaast uiterst geschikt voor het verwijderen van vastzittende dierenharen. Het filtersysteem van de BLACK+DECKER DVJ325BFSP-QW draait stof en vuil weg van de filter waardoor de zuigkracht van de kruimeldief steeds krachtig blijft. De luchtwatt bedraagt 10 watt, wat heel dicht bij het gemiddelde gemeten luchtwatt van 14 Watt ligt.

Gebruiksgemak

57/100 – De BLACK+DECKER DVJ325BFSP-QW ligt lekker in de hand en de stoffilters zijn eenvoudig schoon te maken. Het toestel is uitgerust met een uitschuifbare mondstuk waardoor je ook moeilijke bereikbare plekken schoon kan maken. Het uitschuiven van het mondstuk en het vastklikken van de stofcontainer vergt enige oefening.

Batterij

78/100 – De hoge score qua batterijduur is te danken aan Compressed Lithium-ion batterij waarmee de BLACK+DECKER DVJ325BFSP-QW is uitgerust. Niet alleen zorgt dit type batterij voor superieure prestaties, ze is ook nog eens erg compact. Na 6 uur laden kan je het toestel zo,n 20 minuten lang gebruiken in twee verschillende standen. Het toestel is uitgerust met een batterijsensor die de acculading weergeeft zodat je ten allen tijde weet hoe lang je nog kan stofzuigen.

Verdict

Zeker voor dierenliefhebbers is dit een erg geliefd toestel. In een handomdraai verwijder je er hardnekkige dierenharen mee en daarboven verspreid de Cotton Fresh filter nog eens frisse geur. De motor draait op twee standen die beiden krachtig tot zeer krachtig zijn. Naast dierenharen is deze kruimeldief ook uiterst geschikt voor het verwijderen van stof, aarde, haren en ander droog vuil.

7 Total Score
Testrapport

Zuigkracht
8.0
Batterij
8.3
Gebruiksvriendelijkheid
4.6
Voordelen
  • Opzetborstel voor verwijderen van dierenharen
  • Cotton Fresh filter
  • Licht in gebruik
  • Multi-inzetbaar
  • Uitschuifbaar mondstuk
Nadelen
  • Vrij korte batterijduur
  • Stofcontainer moet goed vastgeklikt worden
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

twintig − 19 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken