BISSEL 1987N

€79,00 €109,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: BISSELL 1987N - Pet Hair Eraser - Kruimelzuiger dierenhaar - €79,00
Price history
×
Price history for BISSELL 1987N - Pet Hair Eraser - Kruimelzuiger dierenhaar
Latest updates:
 • € 79,00 - 23 november 2022
 • € 82,99 - 9 november 2022
 • € 84,99 - 2 november 2022
Since: 2 november 2022
 • Highest Price: € 84,99 - 2 november 2022
 • Lowest Price: € 79,00 - 23 november 2022

Heb je huisdieren en ben je op zoek naar een speciaal apparaat om bijvoorbeeld katten- of hondenharen te lijf te kunnen gaan? Dit model van Bissell is geschikt voor deze taak. We vragen ons bij dit soort modellen ook altijd af hoe geschikt deze zal zijn voor ander vuil Het is namelijk prettig als je deze voor meerdere doeleinden zou kunnen gebruiken. Lees hier verder wat wij van dit model vinden.

Wat zegt de consument?

Een prijzige kruimeldief, maar doet dan ook echt wat er van verwacht wordt. De verschillende opzetstukjes doen goed hun werk.. Haren worden gemakkelijk opgezogen van de bank, stoel en kleding. Maar ook andere troepjes zuigt hij makkelijk op. Erg handzaam. Grote pluspunt vind ik ook dat hij niet gaat stinken. De stofzuiger maakt ook heel weinig geluid, dat is wel zo fijn aangezien mijn kat bang is van de normale stofzuiger. deze vindt ze niet eng.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Bol.com: 4.8/5 uit 13 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

82/100:
Een prima zuigprestatie, zeker voor het doel waar deze voor beoogd is. Met een vermogen van 34 Watt komt dit apparaat tot een luchtwatt prestatie van 12. Een prima score in onze test. Dit model zal haren van huisdieren gemakkelijk op kunnen zuigen, evenals een hoop ander stof. Je kan dit model dus ook prima voor ander vuil gebruiken. Daarnaast is het model met 68 dB ook nog eens vrij stil.

Gebruiksgemak

75/100:
Het bedrijf heeft een aantal maatregelen genomen om het gebruiksgemak van dit model te verhogen. Verschillende opzetstukken zorgen er voor dat je lastige plaatsten goed kan bereiken. Er is een speciaal opzetstuk voor vilt en zachtere oppervlakten, omdat deze over het algemeen meer huisdier haar aantrekken. De vuilcontainer is relatief gemakkelijk af te nemen en het model is relatief licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Er zijn lichtere kruimeldieven, maar dit model is comfortabel genoeg.

Batterij

85/100:
De NiMh accu in dit model zorgt voor een gebruikstijd van rond de 12 tot 15 minuten. Dit is gezien de zuigkracht een prima score. Daarnaast vinden we het interessant om te zien hoe lang dit apparaat in de oplader moet tot het volledig opgeladen is. Dit is 300 minuten, ofwel zo’n 5 uur. Een gemiddelde, maar prima score. Je kan zo twee of drie keer op een dag het apparaat gebruiken.

Specificaties via bissell.com:

 • Vermogen: 34 watt
 • Volume van het stofreservoir: 1 liter
 • Gebruikstijd: minimaal 12 min
 • Oplaadtijd: 300 min

Verdict

Bissell staat in de VS bekend als een zeer betrouwbaar merk als het aankomt op reiniging en stofzuigen. Dit model dat op de Nederlandse markt te verkrijgen is richt zich op het reinigen van huisdier haren en doet dat erg goed. Het apparaat is ook te gebruiken voor ander schoonmaakwerk en daarmee is het een vrij compleet apparaat.

8.1 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.2
Accu
8.5
Gebruiksgemak
7.5
Voordelen
 • Geschikt voor huisdierharen
 • Verschillende opzetborstels
Nadelen
 • Vrij prijzig
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

5 + 19 =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken