AEG HX6-35TM

€114,35

Best deal at: vtwonen.nlvtwonen.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: AEG HX6-35TM Kruimelzuiger - €114,35

De HX6-35TM kruimelzuiger van AEG kan je misschien best omschrijven als een betrouwbare bondgenoot die samen met jou het gevecht tegen kleine kruimels en stof aangaat. Het is een ingenieus toestel met enkele interessante technologieën, die prima prestaties levert en altijd beschikbaar is door zijn korte oplaadtijd van een paar uur. De HX6-35TM is uitgerust met een Lithium TurboPower batterij, een batterij die oplaadbaar is, niet in kwaliteit achteruit gaat en een goed vermogen heeft.

Wat zegt de consument

De HX6-35TM kruimelzuiger van AEG is een krachtig toestel waarmee je klein vuil, stof en kruimels snel opruimt. Het toestel heeft een sterke zuigkracht en ook de batterijduur van 35 minuten is erg handig. Heel erg interessant is dat de batterij automatisch stopt met laden van zodra hij vol is zodat de levensduur van de batterij niet aangetast wordt. De kruimelzuiger ligt dankzij het ergonomische handvat lekker in de hand en de Soft Steer™-wielen zorgen voor extra ondersteuning voor de pols waardoor het toestel nog ergonomischer in gebruikt is. Anderzijds kunnen de wielen voor sommige gebruikers misschien in de weg zitten en als storend ervaren worden. Ook het easy reach™-mondstuk, een uittrekbaar mondstuk, is een erg interessant gegeven omdat je hiermee moeilijk bereikbare gleufjes en plekjes kan bereiken.

Ons oordeel

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

81/100 – Dit toestel scoort hoog op gebied van zuigprestatie door de fantastische Lithium-ion batterij. Door het geïntegreerd easy reach™-mondstuk bereik je makkelijk kleine hoekjes en gleufjes die je anders moeilijk schoon krijgt. De luchtwatt bedraagt 10 watt, wat heel dicht bij het gemiddelde gemeten luchtwatt van 14 Watt ligt.

Gebruiksgemak

50/100 – De HX6-35TM kruimelzuiger van AEG is uitgerust met twee interessante technologieën. Ten eerste is er de geïntegreerde easy reach™-technologie, waardoor je door middel van een uitschuifbaar mondstuk ook de moeilijk bereikbare plaatsen kan bereiken. Daarnaast beschikt de HX6-35TM over Soft Steer™-wielen waardoor het toestel erg ergonomisch is in gebruik. De kruimelzuiger wordt geleverd met een laadstation dat aan de wand bevestigd kan worden dus ook qua opberging is alles netjes voorzien.

Batterij

98/100 – De fantastische score qua batterijduur is te danken aan de Lithium-ion waarmee de HX6-35TM is uitgerust. De batterij is in vier uur volledig opgeladen en zodra de accu volledig is opgeladen stopt het laadproces automatisch zodat dit de levensduur van de batterij verlengt. Met een volledig opgeladen batterij kan je ongeveer 35 minuten werken en het blauw indicatie lampje geeft aan wanneer de stofzuiger moet worden opgeladen.

Verdict

Het verdict van de HX6-35TM kruimelzuiger hangt een beetje af van de gebruiker. Sommige gebruikers vinden de Soft Steer™-wielen en het easy reach™-mondstuk geweldig, terwijl anderen ze misschien als overbodig beschouwen. Waar we het wel over eens zijn is dat de batterij heel hoog scoort in vergelijking met andere kruimelzuigers. De Lithium TurboPower batterij gaat lang mee en stopt automatisch met opladen zodra hij volgeladen is zodat de levensduur van de batterij niet beïnvloed wordt.

7.4 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.1
Batterij
9
Gebruiksgemak
5.0
Voordelen
  • Lange gebruiksduur van 35 minuten
  • Ergonomisch handvat
  • Ergonomische Soft Steer™-wielen
  • easy reach™-mondstuk
Nadelen
  • Soft Steer™-wielen die in de weg zitten
  • Capaciteit stofcontainer
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

12 − 10 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken